Beste budgethotels in Zürich, Zwitserland

Zoals de meeste plaatsen in Zwitserland, kan Zürich erg duur zijn voor bezoekers. Daarom komen veel toeristen gewoon langs op weg naar de volgende stop op hun Europese tour.

Maak niet dezelfde fout! Zürich is een prachtige stad die de moeite waard is met zijn levendige energie en charmante oude stad. Met een goede planning en een beetje hulp van onze budgetreisexperts, kun je van de stad genieten zonder de bank te verslaan.

Om u op weg te helpen, hebben we enkele van onze favoriete budgetaccommodaties in Zürich geselecteerd om op uw hotelrekening te besparen.

Al onze geselecteerde hotels bieden onberispelijke kamers, persoonlijke service en een geweldige locatie. Prijzen zijn minder dan € 150 per nacht – een zeer goede prijs voor Zürich!

Buurt: Langstrae
Verdubbelt vanaf € 150

Deze gedenkwaardige (en huisdiervriendelijke) B&B wordt gerund door een gedurfd duo: een pittige artiest en haar ruige pup. Elke kamer heeft een uniek kleurenschema en de entree is licht tijdens uw verblijf. WiFi is gratis en een heerlijk ontbijt met zoete deegwaren, kaas en vers fruit is bij het nachttarief inbegrepen. Alle kamers hebben een gedeelde badkamer, maar maak je geen zorgen, je zult merken dat het brandschoon is.

Buurt: Altstadt
Verdubbelt vanaf € 163

Het eenvoudige Hotel Marta biedt schone en comfortabele kamers in het centrum van de oude stad. Hoewel het hotel over het algemeen vrij eenvoudig is, biedt het gratis wifi, een stevig ontbijt en een eigen badkamer. Ook houden we erg van de minimalistische stijl van het decor. Maar ons favoriete onderdeel? Hotel Marta is sociaal bewust en streeft ernaar om sociaal gesteunde vrouwen in de gemeenschap in dienst te nemen. Help een goed doel door te sparen!

Buurt: Altstadt
Verdubbelt vanaf € 161

Alexander Guesthouse biedt prachtige kamers en uitstekende service op een prachtige locatie in de oude stad. De kamers zijn eenvoudig maar hebben een eigen badkamer en gratis WiFi. We raden aan om een ​​kamer aan de voorzijde te vragen die wat ruimer is en veel natuurlijk licht.

Op zoek naar meer mogelijkheden in Zürich? Zoek in onze hotelaanbiedingen. We hebben 20 goedkope hotels in Zürich.