De beste budgethotels in Athene 2018

Met een rijke geschiedenis en verbazingwekkende bouwwerken om elke hoek, is Athene een geweldige plek om je vakantie door te brengen. En het beste van alles is dat Cheapos kan genieten van tal van goedkope hotels, gratis of goedkope attracties en budgetvriendelijke coffeeshops in de hele stad.

Het moderne Athene is echt de droom van een budgetreiziger.

In plaats van je geluk te beproeven in een budgethotel, kun je vijf van onze favorieten in Athene bekijken. Deze suites zijn schoon, charismatisch en gastvrij, en de meeste hebben een fantastisch uitzicht!

Buurt: Exarchia
Verdubbelt vanaf € 55

Het Dryades Hotel biedt kamers in jaren 60-stijl en een prachtig uitzicht over de stad. U kunt uw eigen maaltijden bereiden in de gedeelde keuken en de kamers zijn voorzien van airconditioning. Zorg ervoor dat u om een ​​kamer vraagt ​​met een balkon met een prachtig uitzicht over Athene.

Buurt: Koukaki en Makrygianni
Verdubbelt vanaf € 68

Weet je zeker dat je wilt ontsnappen? Het marmeren huis is gelegen aan een rustige doodlopende straat in een rustige buurt. De kamers zijn kleurrijk en voorzien van minikoelkasten en gratis WiFi. Er is ook een geweldige patio, een bar en nog meer geweldig personeel.

Buurt: Monastiraki
Verdubbelt vanaf € 52

Beoordeel een boek niet op zijn kaft… en laat je zeker niet afschrikken door de saaie buitenkant van het Tempi Hotel. Binnen schitteren de schone, minimalistische kamers. Het personeel is vriendelijk en er is een gedeelde keuken die ook dienst doet als bar en lounge.

Buurt: Plaka
Verdubbelt vanaf € 52

Je kunt het misschien niet op je kaart vinden (maak je geen zorgen, we helpen je wel!) maar de afzondering en rust maken Phaedra tot een geweldige plek om te ontspannen. Kamers hebben de charme van vervlogen tijden en kamers met balkon zijn perfect om mensen te kijken. .

Buurt: Plaka
Verdubbelt vanaf € 55

Hotel Kimon weet hoe ze een entree moet maken, met een grootse marmeren entree om de gasten te begroeten. De kamers zijn eenvoudiger maar nog steeds aantrekkelijk, met kunstwerken, smeedijzeren bedframes en voorzieningen zoals airconditioning, tv’s en gratis wifi. Vraag vooraf een kamer met balkon aan om het meeste uit uw verblijf te halen.