De beste budgethotels in Milaan

Net als Rome, New York of Londen is Milaan een grote en mooie stad, wat ook kan leiden tot hoge accommodatieprijzen. In Milaan is dit vooral het geval tijdens grote evenementen zoals Fashion Week (februari en september) of jaarlijkse tentoonstellingen.

Plus, met alles wat Milaan bezoekers te bieden heeft, is het het hele jaar door een populaire bestemming, dus het is moeilijk om een ​​koopje te vinden, ongeacht de tijd van het jaar dat je bezoekt.

Hotel 22 Marzo

Buurt: Rond de Viale Corsica en Corso Marzo
Verdubbelt vanaf € 74

Hotel 22 Marzo is een geweldige plek voor goedkoop, geweldige locatie, comfortabele accommodatie en gastvrij personeel. Elke kamer is zonnig en kleurrijk, en de voorzieningen zijn onder andere airconditioning, gratis WiFi en een eigen badkamer. Slaap niet te laat, want ook het ontbijtbuffet is bij de prijs inbegrepen!

Bewaker

Buurt: Centraal Station en Buenos Aires
Verdubbelt vanaf € 74

Gunstig gelegen nabij het treinstation, onderscheidt het Garda zich van de omliggende budgethotels met zijn levendige interieur en personeel dat gasten als familie behandelt. Misschien voel je je vooral aangetrokken om tijd door te brengen in de lobby, die koninklijk aanvoelt.

Op zoek naar nog meer plekken om te overnachten? Bekijk de volledige gids met goedkope hotels in Milaan.