French Bee en Corsair lanceren goedkope vluchten

Denk je erover om in 2020 naar Parijs te gaan? Misschien wilt u eerder dan later beginnen met het maken van uw reisplannen. Twee Franse luchtvaartmaatschappijen, French Bee en Corsair, hebben zojuist aangekondigd dat ze vanaf juni nieuwe goedkope routes tussen Newark en Parijs zullen lanceren.

Ik herinner me dat ik een student was en hoopte een Air India-vlucht van Newark naar Parijs te boeken, omdat het een van de goedkoopste manieren was om van en naar Frankrijk te komen. Tegenwoordig lijken budgetopties de norm te zijn, of het nu gaat om goedkope vluchten op Norwegian of Level, of wachten op een flash-uitverkoop bij uw favoriete luchtvaartmaatschappij.

Ten eerste heeft French Bee, de luchtvaartmaatschappij die door San Francisco vliegt op weg naar Tahiti, aangekondigd dat het een gloednieuwe dienst zal lanceren tussen Parijs (ORY) en Newark (EWR), en de tarieven zijn behoorlijk ongelooflijk. Bijna niet te geloven!

Een enkele reis begint bij slechts € 138 – geen typefouten! We speelden wat met de site en kregen een retourticket voor minder dan € 300. Wie is er klaar om te gaan? De vluchten starten in 2020. op 10 juni, maar je kunt nu al boeken.

Natuurlijk zijn er vangsten, maar budgetreizigers zijn waarschijnlijk inmiddels aan deze beperkingen gewend. Een “Basic” ticket bevat alleen handbagage, maar uw bagage is met 26 pond erg zwaar. Als u wat meer waar voor uw geld wilt, kunt u upgraden naar Smart, inclusief ingecheckte bagage (tot 50 pond) en maaltijden. Beide klassen zijn inclusief entertainment tijdens de vlucht, computer- en USB-poorten op elke stoel, hoofdsteunen met vier standen en led-ambiance-cabineverlichting.

Corsair-vluchten vanaf 2020

Tegelijkertijd, in 2020 In juni vliegt ook de Franse prijsvechter Corsair naar het Caribisch gebied tussen Newark en Parijs. Tarieven en toegestane bagage zijn vergelijkbaar met de French Bee, hoewel maaltijden zijn inbegrepen. Corsair vliegt al naar Parijs vanuit Miami en Montreal, dus dit zal de transatlantische routes die ze aanbieden uitbreiden.

Aankomst en vertrek vanaf de luchthaven Orly

Het is ook belangrijk op te merken dat beide luchtvaartmaatschappijen aankomen en vertrekken vanaf Orly, een kleinere luchthaven in Parijs ten zuiden van de stad. Laat dat je niet afschrikken, want er zijn genoeg budgetopties om de stad in te komen. Met de RER-trein ben je er in minder dan 40 minuten voor € 12,05.

De toekomst van goedkope luchtvaartmaatschappijen

Met zoveel keuzes tussen Parijs en Newark lijkt het te mooi om waar te zijn, maar de tijd zal het leren. Zullen French Bees en Corsair blijven om de markt concurrerend en de prijzen laag te houden? Of zal het gaan zoals mijn geliefde Air India of recentelijk Primera Air, die beide ophouden te bestaan?