Goedkope stranden in Europa | EuroCheapo.com

Er gaat niets boven een zonnige dag op het strand in Europa. In de zomer trekken miljoenen toeristen van over de hele wereld naar de stranden van populaire bestemmingen zoals Italië en Zuid-Frankrijk. Veel van de bekendste zandstranden, zoals Cannes of San Remo, zijn echter te duur en hebben prijsbewuste reizigers weinig te bieden.

Maar wanhoop niet: er zijn nog steeds tal van voordelige opties voor goedkope gasten die op zoek zijn naar wat zand en surfen op vakantie in Europa, en er zijn zelfs manieren om te besparen op enkele van Europa’s meest populaire stranden.

Kos-eiland, Griekenland

Een Europese strandgids is niet compleet zonder een schreeuw naar Griekenland, dus hier is hij dan. Beroemd om zijn sprankelende blauwe, zachte Egeïsche Zee, heeft Griekenland tal van mogelijkheden voor strandminnende budgetreizigers.

Budgettips

• Wat”: Ons favoriete strand op het Griekse eiland? Kos-eiland. Enkele aanbevolen en betaalbare plaatsen om te verblijven zijn Ilios en Irene en Philippos Studio & Apartments, dat bijna direct aan het strand ligt en op minder dan 8 km van de internationale luchthaven van Kos.

• Veerboottickets: Als u besluit om het eiland rond te reizen, zorg er dan voor dat u uw ticket voor de veerboot van tevoren boekt om geld te besparen.

• Selectie van eilanden: Hoewel Santorini en Mykonos enkele van de mooiste eilanden zijn, zijn ze ook de duurste, waardoor ze beter zijn voor korte dagtochten.

• Te vermijden dag: Als je kunt, probeer dan op 15 augustus niet naar Griekenland te reizen. Het is een grote feestdag in het land en de prijzen gaan altijd omhoog.

• Zoek naar hotels: Weet jij je dates? Zoek meer dan 375 hotels in Kos-Stad.

Je favoriete budgetstranden in Europa?

Wil je een betaalbaar stranduitje aan onze lijst toevoegen? Vertel ons over je favoriete budgetstrand in de comments hieronder!