Hoe te besparen in Europa

EuroCheapo’s ultieme budgetreisgids voor Europa

Welkom, budgetreiziger!

Als u op zoek bent naar manieren om uw aanstaande reis naar Europa betaalbaarder te maken, bent u hier aan het juiste adres. Sinds 2001 EuroCheapo helpt reizigers besparen in Europa. Dit is wat we doen.

Op de volgende pagina’s hebben we de beste budgetreistips verzameld. Het is verdeeld in 10 korte hoofdstukken over manieren om flink te besparen op uw reisbudget: vluchten, hotels, treinkaartjes, autoverhuur, rondleidingen, smartphonegebruik en meer.

Maar laten we duidelijk zijn: Deze reistips gaan niet alleen over minder uitgeven aan je reis. Ze streven er ook naar om een ​​betere ervaring te hebben tijdens het reizen in Europa.

We denken dat de beste budgetreizen ook gaan over vertragen en reizen met de lokale bevolking. Als u dit kunt doen en een paar kneepjes van het koopjeshandel leert, bespaart u geld. En uiteindelijk heb je nog meer ervaring. We zullen dit hieronder allemaal bespreken.

Een korte opmerking over ons en waarom we u kunnen helpen besparen in Europa

Mijn naam is Tomas Meyers, ik heb EuroCheapo in 2001 opgericht. Ik zegde mijn baan in New York op, verhuisde naar Berlijn en codeerde met de hand de eerste versie van de site, die in juni werd gelanceerd. Eerlijk gezegd had ik plezier – ik heb een jaar lang gezocht naar de beste kleine budgethotels in het hart van de duurste steden van Europa. Ik had het gevoel dat elke dag een schattenjacht was.

Sindsdien krijg ik gezelschap van een team van schrijvers en redacteuren die zorgen voor onze hotelkeuzes (zoals Parijs en Rome) maar ook schrijven bijna 3000 artikelen over eenvoudige manieren om te besparen op alle aspecten van reizen, van het boeken van vluchten en treinkaartjes tot goedkope maaltijden en besparingen op excursies.

Op de volgende pagina’s zal ik deze tips in de eerste persoon met u delen, hoewel veel van deze tips afkomstig zijn uit duizenden berichten op onze blog. Ik ben de vele geweldige schrijvers dankbaar die hun ervaringen in de loop der jaren met ons op de site hebben gedeeld en voor ons blijven schrijven. Je kunt meer over hen lezen als je op hun namen klikt in een van de blogposts waarnaar we linken.

Ik hoop dat je deze goedkope reistips nuttig vindt en samen kunnen we je helpen om minder uit te geven en je Europese reizen te verbeteren. Als je vragen of feedback hebt over deze tips, stuur me dan een e-mail op mail of laat hieronder een reactie achter. En sluit je bij ons aan op Facebook.

Bedankt – en goede reis, Cheapos!

Onze gids voor sparen in Europa

Hoofdstuk 1: Wanneer moet je naar Europa gaan (om de beste waar voor je geld te krijgen)

Als u de flexibiliteit heeft om het tijdstip van uw volgende reis te kiezen, bent u op een goede plek. Welk seizoen past het beste bij jouw planning en budget? Is er een betere tijd om te gaan?

Goedkope tip: reis indien mogelijk in het laagseizoen of ‘schouderseizoen’ om de beste deals te krijgen.

Hoofdstuk 2: Een betaalbare route maken

Reizigers, vooral uit Noord-Amerika, hebben de neiging om hun reizen naar Europa te overboeken. Wij kunnen niet helpen. Weersta de drang om “alles te zien” en u zult tijd en geld besparen – en waarschijnlijk een veel betere reiservaring hebben.

Goedkope Tip: We vinden het leuk om op elke locatie minimaal twee nachten door te brengen. Het helpt ons budget … en onze gezondheid.

Hoofdstuk 3: Goedkope vliegtickets naar Europa vinden

Vluchten naar Europa zijn duur – sterker nog, het is waarschijnlijk de grootste kostenpost waar veel Amerikaanse reizigers mee te maken krijgen. Hoe vind je echt geweldige deals voor vluchten naar Europa? Hier zijn enkele tips om u te helpen goedkoop door de lucht te vliegen.

Goedkope tip: Vluchtwaarschuwingen zijn je vriend. Dat geldt ook voor vluchten met open kaken.

Hoofdstuk 4: Besparingen in hotels in Europa

Of je nu van plan bent om twee of twintig dagen te reizen, waar je verblijft, kan een grote impact hebben op je budget en reiservaring. Hier zijn enkele tips voor het boeken van de juiste hotels voor uw reis – en tegen de best mogelijke prijs.

Goedkope tip: kleine, door een familie gerunde hotels kunnen het verschil maken voor uw reis. Maar je moet ze vinden.

Hoofdstukken 5-8: Binnenkort beschikbaar!

Blijf ons volgen – volgende week publiceren we onze gidsen over hoe u kunt besparen op treinkaartjes, autoverhuur, rondleidingen en meer!

Nu… waar ga je heen?

Na het lezen van deze korte hoofdstukken, zult u een goed begrip hebben van veel van de beste budgetreisstrategieën die vandaag de dag werken. Maar wacht – er is meer!

Nu komt het leuke gedeelte: het is tijd om op zoek te gaan naar manieren om te besparen in de landen en steden die je gaat bezoeken. Misschien niet verwonderlijk, we hebben er ook veel over te zeggen.

Bekijk onze beste reistips voor een budget:

Topsteden:

Amsterdam | Barcelona | Florence | Londen | New York | Parijs | Rome | Venetië

Meest populaire landen:

Frankrijk | Duitsland | Italië | Nederland | Portugal | Spanje | Zwitserland | VK