New York bezoeken in de herfst

De herfst in New York is inderdaad net zo magisch als in het nummer. Terwijl het zomerzweet wegspoelt, is de lucht fris, de bladeren spectaculair en worden de dagen korter. Dit alles maakt de herfst de meest wenselijke (en dure) tijd om te bezoeken, toch?

Mis. Hoewel januari tot maart het goedkoopste seizoen is voor hotelprijzen en vluchten, is in de herfst alles nog betaalbaar. Voeg de toegevoegde bonus van bijna perfect weer toe en je bent klaar om verliefd te worden op New York City – in de herfst!

Verwant
• De koopjesgids: New York bezoeken met een beperkt budget
• 5 supergoedkope hotels in Manhattan
• Beste budgethotels in de buurt van Broadway-theaters

New York bezoeken in de herfst

Voordat de feestdagen beginnen, kan New York City verrassend betaalbaar zijn voor reizigers. Hier zijn 6 redenen om in de herfst New York te bezoeken.

1. Vliegtuigprijzen zijn lager

Naarmate de temperatuur in New York daalt, dalen ook de vliegtickets. Zomertarieven van San Francisco naar New York schommelen bijvoorbeeld rond de € 500 en dalen in september onder € 400. Andere steden zagen vergelijkbare trends, waarbij de vliegtickets tussen half september en half november daalden van € 20 naar € 150. Maar onthoud, uw venster is klein: de ticketprijzen zullen op Thanksgiving weer stijgen en hoog blijven tijdens de feestdagen.

2. Het weer is goed

Aangezien veel van de belangrijkste attracties van New York het beste te zien zijn door door de stad te wandelen, kan aangenaam weer een grote invloed hebben op uw reis. De herfst is die mooie plek tussen de zinderende hitte van de zomer en de frisse koelte van de winter, en het milde weer maakt het een plezier om te verkennen, of je nu naar de bladeren kijkt of niet. Centrale park of maak een wandeling door de mooie straten van de stad West Village.

Gerelateerd: Welke buurt is geschikt voor uw citytrip naar New York?

3. Hotelprijzen dalen

Net als vliegtickets dalen ook de hotelprijzen in New York na de zomerhitte. Een recente zoekopdracht wees uit dat een tweepersoonskamer in stijl Ameritanië Hotel in de buurt van Time Square kost eind augustus € 404 per nacht, € 300 tot € 350 in de herfst en daalt tot € 221 medio november.

Maar houd er rekening mee dat er een schokkende piek zal zijn tijdens Fashion Week (begin september) en Thanksgiving-weekend, hoewel er enkele zijn aanbiedingen voor Dag van Turkije.

Gerelateerd: Hoe u kunt besparen op uw hotel in New York City

4. De drukte is kleiner

Terwijl de zomerdrukte terugkeert naar school, werk en het echte leven, voelt New York plotseling een stuk rustiger aan. Toegegeven, de straten zijn nog steeds druk, maar op de een of andere manier lijkt het veel meer ruimte te hebben. Daarnaast zal de drukte bij de bekendste attracties ook minder zijn.

Verwant: 6 Under-the-Radar (en gratis) parken in NYC

5. Ontdek gratis attracties

Het aantal gratis plekken om te bezoeken in New York wordt niet noodzakelijk groter in de herfst, maar het bereik van alle plaatsen is evenredig met het weer: hoe comfortabeler de temperatuur, hoe gemakkelijker het is om buiten te zijn. Dus hoewel je in de zomer en winter misschien eerder geneigd bent om airconditioning of verwarming binnenshuis te zoeken (taken waarbij je vaak moet betalen voor een drankje of een museumkaartje), kun je in de herfst besparen op eten, entertainment en vervoer omdat het makkelijker te dwalen. sightseeing en het verkennen van de vele prachtige parken van de stad.

Gerelateerd: 5 spookachtige (en gratis!) plaatsen in New York City

6. Het is de feestdagen

Tussen pompoenen, technicolor bladeren en alles wat met appel te maken heeft, heeft de herfst een knus maar levendig gevoel dat moeilijk te verslaan is. En alles, van Central Park tot de Union Square Farmers Market, staat op een koortshoogte.

Op zoek naar goedkope hotels in New York?

Klaar om New York te bezoeken? Bekijk al onze goedkope hotelkeuzes om de beste verblijfplaats te vinden en bekijk al onze artikelen in New York voor meer tips over het vinden van een hotel.

Wat is je favoriete onderdeel van een bezoek aan New York in de herfst? Vertel het ons in de reacties hieronder!