Nieuwe budgethotels uit onze Parijs-gids

Hoewel het lijkt alsof luxe en hotelketens het overnemen, is er niets dat ons meer verwarmt dan het zien groeien en bloeien van de budgethotels, vooral in de steeds populairdere City of Light.

Daarom delen we graag onze nieuwe favorieten in het hart van Parijs. Parijs heeft veel charmante, vriendelijke hotels die de afgelopen jaren zijn ontstaan, en we delen graag enkele van onze keuzes met geweldige locaties in het stadscentrum.

Meer reistips voor Parijs:

Van romantische, ouderwetse charme tot moderne voorzieningen tot ongeëvenaarde locaties en uitzichten, deze betaalbare hotels zullen zeker het meeste uit uw volgende vakantie halen.

Buurt: Buiten Parijs
Verdubbelt vanaf € 75

Chatillon biedt chique, moderne kamers met moderne voorzieningen. Zelfs met de budgetprijzen heeft het hotel nog steeds alle gemakken van thuis, waaronder badkamers, koffiezetapparaten, gratis wifi en uitzicht op de stad. Hoewel deze zich in het 14e arrondissement bevindt, een beetje verder dan onze andere keuzes, maken de besparingen en het algehele verblijf het de moeite waard. Hebben we die stadsgezichten ook al genoemd? Voel je in Chatillon Paris Montparnasse.

Buurt: Opéra / Grands Boulevards (9e)
Verdubbelt vanaf € 88

Het eenvoudige, aangename Hotel Victor Massé biedt een comfortabel verblijf dicht bij Pigalle, de Moulin Rouge en verschillende muziekinstrumentenwinkels. De lobby en kamers zijn ingericht in donkere tinten voor een rustiger verblijf. Naast televisies, eigen badkamers en gratis wifi heeft het hotel ook een zeldzaam goedje: een lift. Bekijk andere voorzieningen bij Hotel Victor Massé.

Buurt: Quartier Latin (5)
Verdubbelt vanaf € 93

Maak een wandeling langs de met bomen omzoomde Boulevard Saint-Michel en je ziet het prachtige Hôtel Des Mines. U wordt begroet door vriendelijk personeel en lichte, gedessineerde kamers met eigen badkamer, airconditioning en gratis Wi-Fi. Na het inchecken kunt u uw koffers afgeven en een korte wandeling van 5 minuten maken naar de rustige Jardin du Luxembourg. Boek een kamer in het gastvrije Hôtel Des Mines.

Buurt: Quartier Latin (5)
Verdubbelt vanaf € 113

Het is moeilijk om niet verliefd te worden op de ouderwetse charme van Hôtel les Degrés de Notre Dame, van de zichtbare houten balkenplafonds in de kamers tot de met klimop begroeide ingang van het hotel. Het hotel is gevestigd in de 16e eeuw. in het gebouw, in de buurt van vele cafés. Voorzieningen zijn onder andere televisies, gratis Wi-Fi en een eigen badkamer. Lees meer over dit budgethotel.

Buurt: Quartier Latin (5)
Verdubbelt vanaf € 114

Is er iets dromer dan de gordijnen dichttrekken en de openslaande deuren openen naar een smeedijzeren balkon met uitzicht op de Lichtstad? Het klinkt misschien als een scène uit een film, maar het kan jouw realiteit zijn – voor een klein prijsje! – bij Hotel Des Arenes. De kamers zijn eenvoudig, maar de minder opwindende inrichting is in evenwicht met moderne voorzieningen (we kijken naar jou, airconditioning) en natuurlijk die mooie balkons. Boek een kamer met balkon voordat ze verdwijnen!

Meer hotelopties in Parijs

Bekijk al onze hotels in Parijs bij EuroCheapo, hotels onder de € 100 en honderden andere hotels in Parijs. En lees onze laatste hoteltips in Parijs:

Heb je een favoriete plek om te verblijven in Parijs? Laat het ons weten in de reacties hieronder.