Onze favoriete budgethotels in Dublin

Proost op Dublin!

Hoewel de prijzen de afgelopen jaren zijn gestegen, werd onlangs gemeld dat het duurder was dan Londen! — De hoofdstad van Ierland kan nog steeds met een beperkt budget worden genoten.

Er zijn genoeg goedkope dingen te doen in Dublin, van pubs tot musea. Maar hoe zit het met de accommodatie?

We houden van de charme van Dublin, vooral als het gaat om lokale hotels. We hebben een paar van onze favorieten uitgekozen op basis van netheid, comfort, karakter en natuurlijk betaalbare nachttarieven.

Buurt: Gardiner Street Lower
Verdubbelt vanaf € 79

Hazelbrook House biedt eenvoudige kamers en standaardvoorzieningen tegen prijzen die de Cheapos doen zwijmelen. De kamers aan de straatkant hebben veel lichtinval, terwijl de kamers aan de achterkant perfect zijn voor lichte slaapkamers; ze geven iets minder licht en veel meer rust. Het biedt ook gratis WiFi en een stevig Iers ontbijt. Super goed!

Wijk: Temple Bar en Trinity College
Verdubbelt vanaf € 87

Hoewel de kamers geen designprijzen zullen winnen, zal de accommodatie van Ashfield Hostel schoon en comfortabel zijn. Ashfield biedt een lounge waar u kunt ontspannen, nieuwe mensen kunt ontmoeten en pool kunt spelen. In het hele gebied is gratis WiFi beschikbaar en het ontbijt is bij het nachttarief inbegrepen. Ze bieden ook driepersoonskamers die een goede optie zijn voor groepen. En als u van koken houdt, kunt u gebruik maken van de gastenkeuken.

Buurt: Gardiner Street Upper
Verdubbelt vanaf € 110

Alles aan het Dergvale Hotel is geweldig en hoewel het over het algemeen ouderwets is, is de service vriendelijk en zijn de prijzen laag. De kamers zijn schoon en comfortabel, en u kunt nog meer besparen als u een kamer boekt met een gedeelde badkamer. Na een lange dag sightseeing kunt u ontspannen in de gezellige en eclectische kelderbar.

Buurt: Gardiner Street Lower
Verdubbelt vanaf € 111

Bij Anchor Guest House vind je – je raadt het al – nautische elementen en eersteklas bemanning. De gevel van het gebouw is twee eeuwen oud en bevat originele ramen. De achterzijde van het gebouw is nieuwer en heeft een lift en toegang voor voertuigen. Het maakt niet uit aan welke kant van het gebouw je verblijft, je hebt een eigen badkamer en gratis wifi.

Op zoek naar meer goedkope hotels in Dublin? Blader door onze volledige gids met meer dan 30 budgetopties.