Wow Air lanceert vluchten naar Europa voor € 49

Opmerking van de uitgever: Wow Air stopte haar activiteiten in 2019. Maart.

Let op Goedkoop! in 2019 is goed begonnen met de nieuwste tariefaankondiging van Wow Air. Vanaf vandaag kun je een vlucht naar Europa boeken voor slechts € 49.

Als je hebt gewacht op een goede deal voor een reis naar IJsland, Ierland, Londen, Duitsland of België, is dit het juiste moment om te gaan.

Deze vluchten zijn erg snel uitverkocht, dus we hebben de details verzameld over hoe u deze geweldige deal kunt krijgen voordat ze weg zijn.

Een vlucht van € 49 krijgen

U moet in bepaalde steden bestellen om de laagste prijs te vinden.

Van de VS:
Boston (BOS)
Washington, DC (BWI)
New York (EWR)
Detroit (DTW)

Naar Europa:
Reykjavík (REK)
Dublin (DUB)
Brussel (BRU)
Frankfort (FRA)
Londen (LGW)

Het contract is geldig voor reizen vanaf 2019. 21 januari tot 11 maart

Bijvoorbeeld op 22 januari we hebben een vlucht gevonden van boston naar reykjavik voor € 49 die vertrekt om 18:20 uur en van new york naar dublin (via REK) op 21 januari. 18:05 uur

Natuurlijk moet u op uw hoede zijn voor extra’s, van stoelreserveringskosten tot ingecheckte bagagekosten. Ze kunnen de prijs van uw vlucht snel verdubbelen of verdrievoudigen. Wie echter op zoek is naar de laagst mogelijke prijs, zal deze deal van Wow Air moeilijk kunnen verslaan.

Zoek naar de laatste prijzen op Wow Air.

Lees voordat u uw vlucht boekt onze tips voor vliegen met Wow Air om alle inside-informatie te krijgen over hoe u de kosten laag kunt houden.

De meeste Wow Air-vluchten gaan via Reykjavik, dus je moet stoppen in deze IJslandse stad. Als je van Reykjavík je vakantiestop wilt maken, lees dan onze budgetgids voor IJsland. Het is niet de goedkoopste bestemming, maar met een beetje planning kun je op je reis besparen door het juiste hotel en de juiste tour te kiezen. En in januari kun je misschien een glimp opvangen van het noorderlicht!

Opmerking: Hoewel Wow Air niet meer actief is, kunt u nog steeds rechtstreekse vluchten van Icelandair naar Reykjavik boeken.