De beste budgethotels in Boedapest

Roept Boedapest je naam?

Boedapest is al lang een favoriet van budgetreizigers. Sinds 2004 het is toegetreden tot de Europese Unie, de prijzen zijn aanzienlijk gestegen, maar het is nog steeds mogelijk om te onderhandelen.

Hotels van goede kwaliteit zijn te vinden voor ongeveer € 60- € 75 per nacht, en als u wat meer wilt uitgeven, kunt u verblijven in wat in West-Europa als een grote uitgave wordt beschouwd.

Vergeet niet om vroeg te boeken, want de beste kamers in Boedapest zitten snel vol.

Verwant: Zoek in meer dan 4.900 hotels en vakantiewoningen in Boedapest

Boedapest stelt Cheapos voor een interessant dilemma: met zoveel hotels die redelijke prijzen aanbieden, hoe kies je de juiste plek? Met karakter, comfort en netheid in het achterhoofd hebben we onze favoriete budgethotels in Boedapest verzameld om je te helpen bij het boeken van je vakantie in Hongarije.

We houden van de dakraamkamers op de bovenste verdieping van Abel Panzio.

Buurt: Gellert-Hegy
Verdubbelt vanaf € 68

Lichte kamers met levend groen en echt houten meubilair zorgen ervoor dat Abel Panzio zich thuis voelt. Van de charmante oude met wijnranken begroeide voordeuren tot de vintage bar en de weelderige binnenplaats, dit hotel is gezellig en pittoresk om elke hoek. De kamers zijn uitgerust met moderne voorzieningen, waaronder airconditioning en gratis WiFi. Lees de volledige review en bestel nu

King’s Hotel biedt koninklijk fantastische prijzen.

Buurt: Eržsebetváros
Verdubbelt vanaf € 58

The Kings Hotel biedt moderne, minimalistische kamers met heldere details uit de jaren 80. Elke kamer heeft moderne voorzieningen, zoals lcd-tv’s, airconditioning, gratis WiFi en een eigen badkamer.

Ontspan in een kamer met een balkon in Villa Kristal, dicht bij het stadscentrum.

Buurt: Gellert-Hegy
Verdubbelt vanaf € 40

Met charme en (gedateerde) grandeur biedt The Villa Kristal schone en comfortabele kamers tegen een redelijke prijs. Zorg ervoor dat u om een ​​kamer met een balkon vraagt, die meestal vrij ruim is. De prijs is inclusief ontbijt, wifi en airconditioning.

Je zult zeggen: “wauw! naar het uitzicht vanaf Papillon.

Buurt: Rozsadomb & Víziváros
Verdubbelt vanaf € 67

Tijdloze kamers met eigen badkamer, biertuin, dakterras, zwembad… ja, al deze prachtige kenmerken op een rustige, lommerrijke plek – Papillon! Gratis ontbijt verzacht een deal die al redelijk is. Goedkope accommodatie met zwembad vinden we zelden, dus boek als je op vakantie wilt zwemmen.

Op zoek naar meer accommodatie in Boedapest? Voor meer ideeën, blader door de EuroCheapo Budapest hotelgids.