De beste stranden aan de westkust

Het wordt niet voor niets “De beste kust” genoemd. Foto: Paige Bennett

De westkust is de beste kust, zoals ze zeggen, en na hier een paar jaar te hebben gewoond, moet ik het ermee eens zijn. Hoewel ik het heerlijk vind om te ontsnappen naar de woestijn en de bergen, waarvan er genoeg zijn, is er iets speciaals aan het kijken naar de oceaan, de zachte zeebries en je tenen in het zand voelen.

Als je net zoveel van het strand houdt als ik, vraag je je misschien af ​​welke “beste kust”-stranden je aandacht waard zijn.

Eerlijk gezegd zul je geluk vinden, ongeacht welk strand je bezoekt, maar we delen een paar van onze favorieten.

Verwant: Zoek goedkope hotels in Los Angeles

Een gids voor de beste stranden aan de westkust

Terwijl de pandemie voortduurt, is ontsnappen naar de natuur inderdaad een van de veiligste en meest opwindende manieren om de eentonigheid van elke dag te doorbreken. Dus voordat je in de auto stapt en naar de westkust gaat, zijn hier de beste stranden aan de westkust om aan je reisschema toe te voegen.

Opmerking: Controleer alle lokale en nationale reisrichtlijnen voordat je aan je reis begint. Let op je veiligheid!

Zuma Beach

Als mensen denken aan stranden aan de westkust, denken ze waarschijnlijk aan Malibu met zijn iconische jachthaven en huizen van beroemdheden. Daarom kan het gebied druk en duur zijn. Gelukkig bieden meer afgelegen plekken zoals Zuma Beach een geweldig uitzicht en een rustgevende zeebries, maar tegen lagere kosten voor zaken als parkeren en maaltijden.

Bekijk ons ​​Zuma Beach-artikel voor dingen om te zien, te doen en te eten, evenals enkele plekken om te verblijven in de omgeving.

Redondo Beach ligt ten zuiden van Santa Monica en niet ver van LAX. Foto: Paige Bennett

Redondo-strand

Hoewel de pier niet zo feestelijk is als de nabijgelegen Santa Monica Pier, is Redondo Beach een juweeltje met een ongerepte kustlijn, uitzicht op de bergen, een nabijgelegen park en verse, lange churros voor goedkoop eten. Wat is er niet om lief te hebben? Lees onze budgetgids voor tips over reizen naar Redondo Beach.

Het verkennen van de baai is volledig gratis. Foto: Paige Bennett

La Jolla Bay

La Jolla Cove ligt in San Diego, Californië, en biedt gratis parkeergelegenheid op straat, geweldige temperaturen het hele jaar door en gratis zeehonden en zeeleeuwen die in de zon liggen te zonnebaden. Klinkt intrigerend? Plan uw reis met onze La Jolla Budget Reisgids.

Wandel, jog, jog of fiets langs The Strand. Foto: Peter Woodman

Manhattan Beach

Knoestige golven, een rustige jachthaven en beachvolleybal zijn de naam van het spel op Manhattan Beach in Zuid-Californië. Doe wat de lokale bevolking doet met onze goedkope reisgids naar Manhattan Beach, een paradijs voor sporters.

Om toegang te krijgen tot Rialto Beach, moet u de toegangsprijs voor het Olympic National Park betalen. Foto: Olympisch Nationaal Park

Rialto-strand

Laten we langs de kust naar het pittoreske Washington D.C. gaan, waar u het mistige, schilderachtige Rialto-strand vindt. Ontdek met onze reisgids Rialto Beach hoe u dit strand kunt bereiken, wat u kunt zien, waar u kunt eten en natuurlijk waar u kunt ontspannen na een lange dag verkennen.