Een goedkope reisgids voor Manhattan Beach, Californië

Bekijk de surfers op Manhattan Beach. Foto: Paige Bennett

Geniet van surfen op Manhattan Beach, Californië, waar je zelden het water zult zien zonder een zwerm zwemmers en surfers.

Manhattan Beach, gelegen in het zuidwesten van Los Angeles, is perfect voor sportievelingen die graag actief zijn in de zon. Dus ren, niet lopen, om uw accommodatie tegen de beste prijzen te boeken!

Andere betaalbare strandplekken om te verkennen aan de westkust:

Zuma Beach Rialto Beach La Jolla Cove Redondo Beach

Op zoek naar een rustiger verblijf aan de kust? Hier is onze goedkope reisgids voor de beste stranden aan de westkust.

Wat te doen in Manhattan Beach, Californië

Wanneer de golven het ruigst zijn langs de kust, zie je veel surfers golven vangen. Als je van surfen houdt, probeer dan zelf de wateren of bewonder gewoon de mensen die de sport beoefenen. De Manhattan Beach Marina is eenvoudiger dan de jachthavens in Santa Monica of Redondo, maar biedt nog steeds geweldige vismogelijkheden.

The Strand is een wandel- en fietspad langs het strand, waardoor het veel gemakkelijker is om te rennen en van het uitzicht te genieten in vergelijking met hardlopen op het zand. Beachvolleybal zou zijn ontstaan ​​op Manhattan Beach, dus voel je vrij om een ​​paar spelletjes te spelen. Het is een ongelooflijk actieve gemeenschap, dus je kunt ook yoga- of andere fitnesslessen direct op het strand volgen.

Buiten COVID-19 kun je ook het gratis Roundhouse Aquarium bezoeken aan het einde van de Manhattan Beach Pier.

Wandel, jog, jog of fiets langs The Strand. Foto: Peter Woodman

Betaalbare restaurants in Manhattan Beach, Californië

Beweeg over, IHOP. Uncle Bill’s Pancake House is de plek om te ontbijten op het strand, en het is een van de goedkopere opties in dit welvarende gebied. Personaliseer je Cream’wich bij de immer populaire Manhattan Beach Creamery en sluit de dag af met boer-tot-tafel, ambachtelijke gerechten bij Manhattan Beach Post en geniet van cocktails met uitzicht, of geniet van een diner voor vier personen voor slechts € 50. [email protected].

Het luxe Hotel Hermosa ligt in de buurt van Manhattan en Hermosa Beach. Foto: Booking.com

Toeristenklasse hotels in Manhattan Beach, Californië

Cheapos heeft verschillende mogelijkheden voor een makkelijk avondje uit in en rond Manhattan Beach. Hier zijn enkele van onze topkeuzes onder € 150.

zeepaardje een herberg

Tweepersoonskamers vanaf € 95

De Seahorse Inn is een rustige, bescheiden plek met een restaurant en op slechts 1,6 km van de Manhattan Beach Pier. De eenvoudige kamers hebben licht houten meubilair en gebloemde spreien; voorzieningen zijn moderner en omvatten een flatscreen-tv, koelkasten, gratis wifi en een eigen badkamer.

De Bellamar

Tweepersoonskamers vanaf € 133

Het Belamar beschikt over moderne, minimalistische kamers met een stijlvolle inrichting en handige voorzieningen zoals gratis Wi-Fi, koffiezetapparaten en koelkasten. Het hotel heeft ook een restaurant waar biologische gerechten worden geserveerd. Het is niet het dichtst bij het strand, je moet rijden of een bus nemen, maar de lagere tarieven en de nabijheid van vele stranden naast Manhattan maken het de moeite waard.

Het ruime en zonnige buitenterras van Hotel Hermosa. Foto: Booking.com

Hotel Hermosa

Tweepersoonskamers vanaf € 139

Hotel Hermosa ligt in de buurt van de stranden van Manhattan en Hermosa en biedt stijlvolle hotelkamers, yogalessen, een verwarmd zwembad en een vuurplaats. Kies bij het boeken een kamer met uitzicht op de stad, de binnenplaats of het strand, afhankelijk van uw voorkeur.