Franse bij lanceert goedkope vluchten naar Parijs

Foto: Franse bij

Nu Europa zich begint open te stellen voor Amerikanen, is er goed nieuws voor budgetreizigers die uit Frankrijk komen. De Franse luchtvaartmaatschappij Bee heeft een nieuwe route gelanceerd vanaf de oostkust. Vluchten begonnen vanaf Newark Liberty International Airport (EWR) naar Parijs Orly Airport (ORY). in 2021 15 juli. En met prijzen die beginnen bij minder dan € 200 per enkele reis voor deze rechtstreekse vlucht, kunnen de Cheapos gelijke tred houden!

Zoals we in 2019 meldden herfst zou de Franse bij in 2020 op deze route gaan vliegen. in juni. We weten allemaal hoe 2020 gebeurd met alle reisorganisaties. Maar nu steeds meer landen vaccineren en de grenzen in heel Europa zorgvuldig worden geopend (Frankrijk ging in juni open voor Amerikaanse reizigers), vernieuwt Frankrijk deze zomer zijn betaalbare prijzen.

Verwant: Tips voor reizen naar Frankrijk tijdens COVID-19

Hoe een goedkope vlucht naar Parijs te krijgen met Frenchbee

nu, u kunt enkele reis tickets voor € 154 naar Parijs vinden voor herfstreizen. We hebben bijvoorbeeld gezocht en vonden een tarief van € 154 naar Parijs op 31 oktober, met een retourvlucht op 7 november. voor € 224. Met een totale prijs van € 378 heen en terug is dit een geweldige deal voor een non-stop vlucht naar Parijs.

Vergeet niet dat je voor de laagste prijs een basisticket krijgt zonder privileges. Als je bagage wilt inchecken, wil je misschien iets meer kopen om een ​​slim ticket te krijgen.

French Bee biedt drie soorten tickets tussen Newark en Parijs:

Hoofd: Deze optie biedt weinig voordelen. U krijgt bijvoorbeeld geen ingecheckte bagage of eten, en stoeltoewijzingen kosten € 20 extra. U kunt uw vlucht echter gratis wijzigen (zonder verschil in ticketprijs).

Slim: Voor een extra € 70 op de vlucht die we zochten, krijg je een ingecheckte tas en een maaltijd met een Smart-ticket. U moet echter nog steeds betalen voor de stoeltoewijzing (€ 20) als u dat wilt.

Bonus: Deze optie valt een beetje buiten ons budget. Maar voor € 438 krijg je met Premium een ​​comfortabelere stoel, twee ingecheckte tassen en één maaltijd.

De stoelen hebben USB-poorten en onbeperkt entertainment tijdens de vlucht. Foto: Franse bij

Vluchtdetails

Vertrektijd vanuit Newark is 22:55. De vlucht vertrekt om 12:20 uur naar Parijs Orly. Op die manier heb je genoeg tijd om op je eerste dag in de Lichtstad aan de slag te gaan. Op de terugweg vertrekt de vlucht om 18:45 uur uit Parijs.

Als je je nu zorgen maakt over het plannen van je reis, zijn alle French Bee-vluchten 100% terugbetaalbaar of inwisselbaar. Voor niet-restitueerbare tickets ontvangt u een voucher als u uw plannen moet wijzigen. French Bee maakt gebruik van een gezondheidspaspoort via het TousAntiCovid programma. Meer informatie over COVID-19, vaccinaties en testregels vind je op hun website.