10 Beste Wandelpaden in de VS

Wandelen is een van mijn favoriete vrijetijdsactiviteiten, en daar zijn veel goede redenen voor. De sociale, mentale en fysieke voordelen helpen steeds meer mensen nieuwe streken van het land te verkennen en onvergetelijke herinneringen te maken. Maar als je niet vaak de kans hebt om te wandelen, vind je het misschien een uitdaging om de beste plek voor je wandelervaring uit te kiezen. Gelukkig heeft het land tonnen geweldige locaties die populair zijn onder wandelaars, en deze post zal je opties beperken tot alleen de beste onder hen. Hier zijn de 10 beste wandelroutes in de VS die je moet overwegen voor je komende ontmoeting met de natuur.

Voordelen van wandelen

Mensen die wandelen nog niet eerder geprobeerd hebben zijn zich gewoon niet bewust van alle voordelen die wandelen hen kan brengen. Daarom willen we de belangrijkste redenen op een rij zetten waarom wandelen goed voor je is, en proberen je te overtuigen om nog sneller reisplannen te maken. Enkele van de voordelen van wandelen (zelfs een korte) zijn:

  • Al de zuurstof – wandelen zorgt ervoor dat er meer zuurstof naar je longen, je hart en je hersenen komt. Regelmatige wandelsessies verbeteren onze gezondheid en minimaliseren de risico’s op hartziekten en diabetes.
  • Spieren opbouwen – regelmatige lichaamsbeweging maakt ons sterker, en wandelen is een van de manieren om dat te doen. De reden is dat wandelen niet alleen wandelen is, maar ook klimmen kan inhouden, over hindernissen springen en over oneffen en moeilijk terrein gaan. Zulke lichamelijke activiteit daagt ons lichaam uit om sterker te zijn dan voorheen.
  • Wandelen het is goed voor je ziel – niet alleen bevordert het je lichamelijke gezondheid, maar wandelen pakt ook je geestelijke gezondheid aan. Wandelen geeft het gevoel van vrijheid, en kalmte en is ook een perfect moment om na te denken over alle dingen die je thuis dwars zitten.
  • Je maakt contact met de natuur – Teruggaan naar de natuur werkt sterk kalmerend, en geeft je de kans weer contact te maken met al de dingen waarmee we het contact verloren nadat we zo lang in de stad gewoond hadden.
  • Sociale voordelen – Een wandeling maken met je geliefde, een vriend of een familielid is een perfecte kans op wat quality bonding tijd. Een paar onvergetelijke herinneringen maken door deze unieke ervaring is iets om met een echt speciaal iemand mee te maken.

Waar te gaan wandelen? De beste wandelroutes in de VS

Er zijn zo veel manieren om de natuur in de VS te verkennen. Dit uitgestrekte land omvat de meeste natuurlijke bezienswaardigheden die je kunt vinden – bossen, woestijnen, stranden, eindeloze graslanden en bergen bedekt met sneeuw. Noem maar op! Het is zo gevarieerd en vol natuurwonderen en het is maar aan jou waar je heen moet gaan om het te verkennen. We hebben echter de beste wandelroutes bedacht die je voor je volgende avontuur moet overwegen.

1. Bryce Canyon, Utah – The Queen’s Garden/ Navajo Loom

Dit verbazingwekkende nationale park geeft je een paar van de beste wandelingen ooit, met uitzichten die je nooit zult vergeten. Er zijn verschillende wandelingen die je in Bryce Canyon kunt maken, maar we raden aan de combinatie van The Queen’s Garden/ Navajo Loom. Het is niet zo lang en moeilijk, maar het geeft je een goed gevoel van het park. Zoek je echter iets uitdagenders, ga dan op de Fairyland Loop, een wandeling van 8 mijl met 2300 voet hoogteverschil. Beide wandelroutes zorgen ervoor dat je geniet van het uitzicht op de rode stenen pieken rondom en de prachtige, ruige natuur van de Bryce Canyon.

2. De Grand Canyon – Zuid Kaibab Trail

We kunnen geen canyons noemen en de meest iconische van allemaal vergeten – de Grand Canyon. Het is de plaats waar je een van de beste wandelroutes in de VS kunt nemen, de South Kaibab Trail. Het duurt 4 tot 6 uur om hem af te maken en hij staat te boek als moeilijk.

3. Mount Rainer National park, Washington – Wonderland Trail

Nog zo’n inspannende trail voor wie een wat uitdagender avontuur wil – Wonderland Trail is 93 mijl lang en omvat verschillende landschappen en terreinen. Je kunt deze wandeling het beste in de nazomer maken en zorg voor een reservering voor het geval je besluit de hele lengte van het pad af te leggen.

4. Kauai, Hawaii – Kalalau Trail

Laten we tenslotte deze lijst van de beste wandelroutes in de VS afsluiten – Kalalau Trail in Hawaii. Dit is een 11 mijl lang pad dat van het Ke’e Beach helemaal naar Kalalau Beach loopt en je de mooiste uitzichten op de kust biedt. En omdat dit een van de plaatsen is met het hele jaar door geweldig weer, kun je er elk moment een bezoek brengen.

5. Tongue Mountain Range, New York – de Tongue Mountain Loop

Dit verbazingwekkende schiereiland, omgeven door Lake George is een van de populairste wandelbestemmingen. Wandelaars zijn dol op de Tongue Mountain Loop, die 13 mijl lang is en je de kans geeft om schitterende uitzichten over het meer te zien.

6. Grand Teton National Park, Wyoming – Teton Crest Trail

Het rijke wildleven is wat veel bezoekers naar de Teton Mountains trekt, die hier graag wandelen om dit bloeiende ecosysteem te bekijken. De Teton Crest Trail wordt beschouwd als een tamelijk uitdagende, dus wees voorbereid op 25 mijl avontuur.

7. Sierra Nevada gebergte, Californië – John Muir Trail

Dit is een van de langste trails op deze lijst en neemt ongeveer twee weken in beslag. John Muir Trail loopt door enkele van de beste van Californië’s nationale parken -. Yosemite, Kings Canyon en Sequoia. Dit pad staat helemaal in het teken van wildernis in de bergen, dus zorg dat je op zo’n tocht bent voorbereid.

Ook een bezoek aan Californië om te reizen loopt vaak uit op mensen op zoek gaan naar een manier om hierheen te verhuizen. Maar omdat het een van de grootste staten van het land is, raadt Verified Movers aan om het verhuisteam dat je voor deze taak zult inhuren dubbel te controleren. Er zijn veel oplichters in de verhuisbranche, dus het is belangrijk om veilig te zoeken naar het team dat je zal helpen verhuizen naar Californië.

8. Acadia National Park, Maine – The Beehive Loop Trail

Dit nationale park biedt veel verschillende wandelmogelijkheden, allemaal van verschillende lengte en moeilijkheidsgraad. Er is meer dan 120 mijl aan paden die je in Acadia kunt verkennen. Maar een van de beste is zeker de Beehive trail, die je toegang geeft tot de verbluffende uitzichten op Sand Beach – maar het is niet voor wie hoogtevrees heeft.

9. Mount Rodgers, Virginia – Mount Rodgers en Appalachian Trail Loop

Deze twee plaatsen vermengen zich in een van de beste wandelroutes in de VS. Je kunt er genieten van prachtig herfstgebladerte bezienswaardigheden en zie enkele van de adembenemende landschappen van Virginia. De tocht duurt ongeveer 10 uur, en wordt als matig moeilijk beschouwd.

10. De Indian Peaks Wilderness, Colorado – Monarch Lake tot Crater Lake

Als je de essentie van Colorado’s natuur zoekt, is dit de plek om heen te gaan. Watervallen, bloemen, herten en elanden -zullen je langs dit hele pad verwelkomen. Je geniet van een mooie mix van landschappen langs dit 8-mijl lange pad, en eindigt met een spectaculair uitzicht op Crater Lake.

Met zo veel verschillende wandelmogelijkheden is het moeilijk er maar één uit te kiezen. Daarom is het tijd voor gepassioneerde wandelaars om een bucket list aan te leggen en die zo snel mogelijk te gaan afvinken! Maak een lijst van je eigen favorieten van de beste wandelroutes in de VS en begin het avontuur.