5 exquise reisbestemmingen die je gewoonweg niet mag missen

Er zijn gemakkelijkere manieren om uw volgende bestemming te kiezen dan op uw gevoel af te gaan. Het is mogelijk om een ​​probleemloze lijst te hebben van plaatsen om te bezoeken, dingen om te doen en mooi weer om over de hele wereld te zoeken. Bekijk nog vijf prachtige reisbestemmingen om te proberen.

Als u van meerdere reisbestemmingen houdt, zult u zeker genieten van een vakantie in het hart van de Twins! Een vakantie met meerdere centra geeft je alles extra – eten, mensen, ervaringen en meer!

Verenigde Staten

Amerika is een enorm land. Als je de kans hebt om door de Appalachen te reizen, is er de Kentucky Derby. De Grand Canyon is ook mooi in mei, aangezien de wintersneeuw meestal is gesmolten, het weer warmer wordt en de zomerdrukte nog niet alle kijkgebieden heeft verstopt. De North Rim is het grootste deel van de winter gesloten en gaat op 15 mei weer open voor het nieuwe seizoen. Het noordoosten is echter moeilijk te verslaan voor het weer, aangezien Cape Cod, Pittsburgh en New England als geheel beginnen te bloeien.

Nepal

Het is een goed moment om Base Camp van je bucketlist te schrappen als je dat altijd al wilde. Mei is de beste tijd om te bezoeken, aangezien de juni-regens de Himalaya nog niet hebben bereikt en de lucht vaak eendeneiblauw is zonder tekenen van mist – de uitzichten zijn prachtig als je duizend voet klimt. .

Griekenland

Bezoek Griekenland in juni of augustus wanneer het weer perfect is als je lange stranddagen en zon wilt die je handtassen kleurt. Mei is de beste tijd om Kreta, Santorini, Athene en het Parthenon te bezoeken als je de toeristische drukte wilt vermijden. De temperatuur zou rond de 21°C (69°F) moeten blijven, waardoor het ideaal is om de historische straten van Delos te verkennen of te ruilen op de markt in Mykonos. Het jaarlijkse Rhodes Flower Festival, een kleurrijke explosie die het eiland aan het einde van de maand een paar weken verlicht, het Corfu Beach Festival en May Day zijn aanvullende evenementen.

Marokko

Zoals elk land dat een deel van de Sahara kan claimen, ervaart Marokko stormachtige zomers; terwijl je zou kunnen vechten, zal een kameel dat niet doen. Met een gemiddelde temperatuur van rond de 21°C staat mei bekend als een van de beste maanden om te reizen. Deze maand barsten de rivieren van het leven, bloeien er bloemen in het hele land en stroomt het smeltwater uit de Hoge Atlas de zee in.

Italië

Italië ervaart een zomertoerisme dat vergelijkbaar is met dat van buurland Griekenland (juni-augustus). Maar slimme reizigers gaan in mei. Er zijn minder mensen, er groeien bloemen op elke beschikbare vensterbank en de temperatuur is met een aangename 25°C precies goed voor sightseeing. In het begin van de maand kunnen er wat buien vallen, maar als je na 15 mei reist, kun je rekenen op aangename dagen en milde avonden.

Ga naar Toscane voor een relaxte kelderdeurstop, Florence voor het jaarlijkse Festa del Grillo in Cascine Park (wanneer verkopers een zwerm krekels op de stad loslaten), of Rome voor een Via Monti-caféfeest van seizoensgebonden tuinbonen, tomaten, en aardbeien.

Het zal je niet verbazen dat veel toeristen van plan zijn om een ​​vakantiereis met twee centra te maken om het beste van beide werelden op twee bestemmingen te ervaren. Als je het geld en de tijd hebt, raden we het ten zeerste aan!

Wat uw bestemming en voorkeurslocatie ook is (zelfs als deze niet in de lijst staat), u kunt geweldige Twin Center-vakantiebestemmingen vinden van topsites zoals Hayes & Jarvis. Boek vroeg om geld te besparen op uw luxe reis.