Beste bezienswaardigheden in New York – One Step 4Ward

[ssba] [fbls]

Er is geen beter gevoel dan een geheel nieuwe stad ontdekken en de wereld rondreizen kan een van de meest opwindende en verrijkende ervaringen zijn die je ooit kunt proberen. Maar je hoeft niet per se een afgelegen locatie te bezoeken om iets nieuws te ontdekken. Als u nog nooit in New York bent geweest, zult u verrast zijn te horen dat u alle drukte van het avontuur in de grote stad voor de deur kunt ervaren. Met dat in gedachten zijn hier onze topattracties in New York:

Bezoek Central Park

Denk je dat je alles al hebt meegemaakt wat een stadspark te bieden heeft? Een park als Central Park heb je nog nooit meegemaakt! Central Park is nu een nationaal historisch monument en heeft genoeg bezienswaardigheden om als vakantiebestemming te worden beschouwd. Central Park beslaat 843 hectare en is de thuisbasis van een dierentuin, een winkelcentrum, een ijsbaan, een meer en zelfs het Museum of Modern Art bevindt zich technisch gezien binnen de grenzen van het park.

Verken het Museum voor Moderne Kunst

Als je een passie hebt voor moderne kunst, dan is er geen betere plek ter wereld om te bezoeken dan het Museum of Modern Art (MoMA) in New York. Deze enorme galerij bevat bijna 200.000 unieke kunstwerken, wat betekent dat het onmogelijk is om alles wat het te bieden heeft in één dag te ontdekken. Hier vind je werken van Picasso, Matisse, Andy Warhol en bijna alle andere grote hedendaagse kunstenaars.

Ontbijt bij Tiffany’s

Ongetwijfeld een van de meest iconische films die zich afspeelt in New York, Audrey Hepburn’s wandeling in Breakfast at Tiffany’s heeft generaties naar de winkel gebracht. In 2018 opende het merk haar eigen Tiffany Blue Cafe, dus nu is het echt mogelijk om te ontbijten bij Tiffany’s. Het is een geweldige manier om je dag in New York te beginnen, en het biedt ook een aantal ongelooflijke fotomomenten.

Ontspan in de botanische tuin van New York

De botanische tuin van New York trekt jaarlijks meer dan een miljoen bezoekers en net als Central Park is deze ruimte ook een nationaal historisch monument. Met een oppervlakte van 250 hectare vindt u overal prachtige flora en fauna. Als je langer dan een dag of twee in de stad bent, is dit een geweldige plek om te ontsnappen aan de drukte van het stadsleven en je in vrede te voelen met de natuur.

Verken het American Museum of Natural History

Het American Museum of Natural History, opgericht in 1869, is sinds de oprichting gestaag gegroeid en herbergt nu meer dan 32 miljoen unieke historische exemplaren. Gelegen in Central Park West, beslaat deze ongelooflijke ruimte 570.000 vierkante voet en beschikt over exposities die uw aandacht zullen trekken, ongeacht uw interesses. Van dinosaurusfossielen tot een model van een blauwe vinvis op ware grootte, je zult versteld staan ​​van de schaal en breedte van de tentoongestelde voorwerpen hier. Het wordt niet alleen beschouwd als een van de beste musea in New York, maar ook als een van de beste in de Verenigde Staten.