De 4 beste autoverzekeraars in Florida (en waar je op moet letten)

Winkelen voor autoverzekering in Florida is niet goedkoop. De gemiddelde jaarlijkse volledige dekking is $ 2.762, wat $ 1.000 hoger is dan het nationale gemiddelde van $ 1.771. Hoewel volledige dekking duur kan zijn in Florida, heeft de staat enkele van de meest milde eisen.

Volgens de Floridiaanse wet moet een automobilist ten minste $ 10.000 aan materiële aansprakelijkheidsdekking hebben en $ 10.000 aan persoonlijke letselbescherming (PIP). PIP is vaak van toepassing in no-fault staten, waardoor je de schade van een ongeval kunt claimen bij je verzekeraar, ongeacht wie de schuldige is.

Uitzoeken welke autoverzekering in Florida het beste bij je past

Niet alle verzekeraars bieden overdreven dure tarieven. Je kunt enkele verzekeraars vinden met redelijke tarieven als je rondkijkt. Maar het tarief moet niet je enige zorg zijn; je zult de kosten en de kwaliteit van de diensten die je krijgt in evenwicht moeten brengen. Voordat je je vestigt voor een willekeurige autoverzekeraar in Florida, kun je het beste de gids van Cheap Insurance lezen om de verzekeringsindustrie van Florida beter te begrijpen.

Waarop letten bij het kiezen van een autoverzekeraar

Het kiezen van een van de vele verzekeringsmaatschappijen die autodekking aanbieden is misschien niet eenvoudig. Maar er zijn verschillende dingen die je misschien wilt overwegen voordat je je vestigt voor één, waaronder:

  • Kosten van de premies. Als je een budget hebt, kunnen de kosten van premies bovenaan je lijstje staan. Het is echter belangrijk om ervoor te zorgen dat je geen kwaliteit inlevert voor de kosten.
  • Beoordelingen. Tevreden en ontevreden klanten laten recensies achter. Het is dus verstandig om, voordat je in zee gaat, eerst de recensies van een bedrijf te bekijken. Als het veel negatieve recensies heeft, kun je het beter vermijden.
  • Reputatie. Bijna elke verzekeringsmaatschappij heeft een geschiedenis. Voordat je er een inschakelt, kun je het beste hun geschiedenis begrijpen. Ken hun reputatie en de jaren dat ze in dienst zijn. Als het weinig bekend is, kun je het misschien beter vermijden.
  • Beschikbare kortingen. Met de huidige economische situatie kunnen kortingen van pas komen. Enkele mogelijke kortingen zijn veilige bestuurder kortingen, veilige auto kortingen, multi-auto verzekering kortingen, en goede student kortingen. Het beste is om de verschillende kortingen te bekijken die door individuele bedrijven worden aangeboden om te peilen waar je de beste deals zou krijgen.

Beste verzekeringsmaatschappijen in Florida

1. GEICO

GEICO is aantoonbaar de beste van alle verzekeringsmaatschappijen in Florida. Enkele voordelen van GEICO verzekeringen zijn het hebben van 24-uurs klantenservice, meer dan een dozijn potentiële kortingen waar je van zou kunnen profiteren, en een hoge klantgoedkeuring.

GEICO heeft ook nadelen. Hoewel zijn tarieven onder het gemiddelde liggen, zijn ze niet de goedkoopste optie. Ook kan het kwalificeren voor veilige chauffeur kortingen is niet zo gemakkelijk als het is op papier.

2. Esurance

Als je alleen op zoek bent naar de wettelijke minimumdrempel voor een autoverzekering, dan is Esurance de beste optie. Ze bieden basisdekking voor zo laag als $43 per maand.

Bovendien maakt Esurance het vrij gemakkelijk voor polishouders om claims in te dienen. Deze verzekeringsmaatschappij biedt echter minder persoonlijke diensten, waardoor ze meer autoverzekeringsklachten hebben dan verwacht voor een bedrijf van deze omvang.

3. State Farm

Als je rijgeschiedenis niet geweldig is, bijvoorbeeld als je een veroordeling voor DUI hebt gehad, dan is State Farm je beste verzekering. Na een veroordeling voor DUI kan een bestuurder tot 54% meer betalen aan verzekeringspremies dan bestuurders met een schone staat van dienst.

Van de verzekeraars met een goede kwaliteit van dienstverlening heeft state farm de laagste premiestijging na een veroordeling.

4. Progressieve verzekering

Als je van plan bent een autoverzekering voor een tiener te kopen, moet je bereid zijn meer aan premies te betalen. Maar sommige verzekeringsmaatschappijen bieden verschillende tarieven voor tiener chauffeurs.

Progressive Insurance biedt de beste deals voor jonge bestuurders, zoals lage premies en kortingen voor tienerrijders. Het belangrijkste nadeel van Progressive Insurance is dat ze lager dan gemiddeld bundelkortingen bieden.