De beste matras voor Airbnb en vakantieverhuur

Op vakantie gaan heeft alles te maken met het vinden van comfort en rust. Bij het maken van een Airbnb of vakantiewoning wil je je vooral op dit aspect concentreren.

Niemand wil betalen om in een bed te slapen waarin ze de hele nacht blijven woelen en draaien. En als ze dat doen, kunt u er zeker van zijn dat ze u een slechte beoordeling zullen geven die uw bedrijf zal beïnvloeden.

Daarom moet u investeren in hoogwaardige matrassen die uw gasten een comfortabele nachtrust geven, zodat ze uitgerust wakker worden en genieten van elk moment van hun verblijf in uw accommodatie. Dit is een trefzekere manier om felbegeerde vijfsterrenbeoordelingen en geweldige recensies te verdienen.

Dus als je erover denkt om nieuwe matrassen toe te voegen aan je huurwoning, of als je net begint en een Airbnb opzet, dan is dit artikel iets voor jou.

Hier zijn enkele van onze aanbevelingen voor topmatrassen voor uw huurwoning.

1. Eva-matras

De Eva-matras is een van de meest populaire matrassen in Australië. Deze matrassen voldoen aan de behoeften van een breed scala aan slapers, waardoor ze een geweldige aankoop zijn voor verhuurders.

De Eva-matras biedt de perfecte mate van stevigheid met dichtheidsschuim dat uitstekend comfort en ondersteuning biedt. Deze matrassen hebben gel-geheugenschuim dat de ideale temperatuur handhaaft door warmte te absorberen en te herverdelen en drukverlichting te bieden.

Eva-matrassen zorgen ook voor een ongestoorde slaap dankzij 5 Zone Pocket Springs die de verstoring verminderen. Dankzij de duurzame veren langs de zijvakken is er geen kans op kantelen of wegzakken. Dit alles garandeert dat uw gasten de hele nacht zullen slapen als een blok.

Natuurlijk huisstofmijtbestendig, antimicrobieel latexschuim en ademende structuur maken deze matrassen hypoallergeen en onderhoudsvriendelijk.

2. Siena Memory Foam-matras

De Siena Memory Foam-matras is een goede keuze omdat hij middelhard aanvoelt en geschikt is voor verschillende voorkeuren. Het is een gemengd schuimbed dat zorgt voor een goede ondersteuning en demping. De eerste laag is traagschuim, de tweede is een dichtere schuimlaag en de laatste laag is schuim met een hoge dichtheid. Dit bed is ideaal voor mensen die pijnlijke drukpunten hebben tijdens de slaap.

3. Nieuwentor

Newentor is een goede keuze als je kwaliteit en waar voor je geld wilt combineren. Deze matrassen zorgen voor een comfortabele nachtrust en zijn geschikt voor drukverlichting. Ze zijn gemaakt van bamboe-houtskoolstof, wat de groei van bacteriën voorkomt, geen vocht opneemt en ademend is.

Deze matrassen hebben zeven zones van individueel gewikkelde spoelen met vier niveaus van zachtheid en contouren voor uw hoofd, taille, schouders, heupen, dijen en onderbenen. Deze spoelen kunnen niet worden verwijderd en moeten worden overwogen voordat u dit merk kiest om te huren.

4. Noah’s matras

Dit is een goede keuze voor wie op zoek is naar een goede rugsteun. Het maakt gebruik van hybride materialen en ontwerp om uitstekende ondersteuning te bieden. Dit is een geweldige keuze voor degenen die niet kunnen kiezen tussen schuim en veer. Het is iets hoger dan een volledig schuimmatras, waardoor u ’s ochtends gemakkelijk in en uit bed kunt stappen. Het heeft goede aanbiedingen op de markt omdat het een relatieve nieuwkomer is.

5. Koala-matras

Koala is een bekend matrassenmerk in Australië, populair vanwege zijn gepatenteerde Kloud Cell-schuim, een ademend schuim dat uitstekende rugondersteuning biedt. Koala-matrassen hebben een tweelaagse schuimconstructie en zorgen voor een medium gevoel en zachte veerkracht.

Laatste woorden

Dit zijn enkele van de beste matrassen die je kunt kiezen voor je Airbnb of vakantiehuis in Australië. Deze matrassen behoren tot de beste en zijn gemaakt voor elk type slaper. Daarnaast zijn ze ideaal voor het Australische klimaat. Onze geselecteerde merken bieden ook geweldige deals, dus altijd waar voor je geld!