De beste nieuwe eSIM Europe prepaid abonnementen in 2023

De beste nieuwe eSIM Europe prepaid abonnementen in 2023

Gefeliciteerd met je succes in het nieuwe jaar! Als je er uiteindelijk voor kiest om de magie van Europa in 2023 persoonlijk te ervaren, ben je op de juiste plek om de beste mobiele internetervaring te vinden met onze gloednieuwe eSIM Europe prepaid-abonnementen.

Deze abonnementen zijn geschikt voor al je mobiele internetbehoeften en bieden supersnel 4G-internet met sterke netwerkdekking in heel Europa, zodat je de internetervaring krijgt die je thuis gewend bent.

Wanneer u een continent zo uitgestrekt als Europa bezoekt, heeft u veel te doen en idealiter heeft u een allesomvattende oplossing nodig voor uw mobiele internetbehoeften als u niet van plan bent duizenden euro’s uit te geven aan roamingkosten.

Als u ervoor kiest om bij het abonnement van uw provider te blijven, kunt u enorme roamingkosten verwachten voor gegevens waarvan u misschien niet eens weet dat u ze gebruikt. Dit brengt ons bij de vraag, waarom zijn de roamingkosten precies zo hoog?

Als het gaat om internationale roaming, sluiten telecommunicatiebedrijven deals met elkaar waardoor consumenten toegang krijgen tot elkaars netwerken. Uw koerier dekt deze rekening, die op zijn beurt aan u wordt doorberekend. Er is geen limiet op deze tarieven en vandaar de huidige situatie met internationale roamingtarieven.

Door een Europees eSIM-abonnement te nemen, kunt u roamingkosten volledig overslaan en in plaats daarvan volledige vrijheid krijgen als het gaat om internetgebruik tijdens uw vakantie. Laten we dat van dichterbij bekijken:

 • Wat is een eSIM en hoe krijg ik er beter vakantieinternet mee?
 • Zijn Europese eSIM’s veiliger dan gewone simkaarten?
 • Europese eSIM-snelheid en signaalsterkte
 • Ondersteunt mijn telefoon of apparaat een Europese eSIM?
 • Hoe installeer en activeer ik mijn Europese eSIM-kaart?
 • De beste Europese eSIM-kaarten in 2023
 • Dekking van Europese eSIM-landen

Wat is een eSIM en hoe krijg ik er beter vakantieinternet mee?

Vroeger betekende het hebben van een internetverbinding op een vakantiebestemming dat je de benodigde documenten moest overleggen en invullen. Hoewel dit zelfs nu mogelijk is, heeft het gemak van eSIM deze praktijk bijna achterhaald gemaakt.

De telefoon heeft een ingebouwde eSIM-kaart, waarmee je eenvoudig van netwerk kunt wisselen zonder de simkaart te verwijderen of opnieuw te plaatsen. Het enige dat u hoeft te doen, is de kit kopen die aan uw behoeften voldoet en vervolgens de QR-code scannen om deze te activeren.

Dat is alles wat je nodig hebt om toegang te krijgen tot supersnel 4G-internet van Orange voor de duur van je vakantie. Als dit gemak nog niet genoeg is om u te overtuigen, werken onze Europese eSIM-kaarten snel, met bijna volledige dekking in heel Europa en bieden ze u ongelooflijke veiligheid.

Zijn Europese eSIM’s veiliger dan gewone simkaarten?

In vergelijking met traditionele simkaarten bieden eSIM-kaarten meerdere niveaus van gegevensbeveiliging en promoten ze best practices om online veilig te blijven in het buitenland. Met een eSIM kunt u de noodzaak om verbinding te maken met een openbaar Wi-Fi-netwerk volledig vermijden en ook de veilige opslag en opslag van simkaarten vergeten.

Het gebruik van openbare wifi kan handig zijn, maar het kan ook veiligheidsrisico’s met zich meebrengen. Wanneer u verbinding maakt met een openbaar Wi-Fi-netwerk, maakt u verbinding met een netwerk dat wordt gedeeld door andere gebruikers, waardoor het voor iemand gemakkelijker kan worden om uw online activiteiten te onderscheppen of uw persoonlijke gegevens te stelen.

Dit kan gebeuren via man-in-the-middle-aanvallen, onbeveiligde netwerken en malware. Het hangt niet noodzakelijkerwijs af van hoe vaak u verbinding maakt met een onbekend Wi-Fi-netwerk, maar van het beveiligingsniveau dat u neemt om uw communicatie en persoonlijke informatie via het netwerk te beschermen.

Verbinding maken met een openbaar wifi-netwerk, of het nu een netwerk is waarmee je nog niet eerder verbinding hebt gemaakt of een netwerk dat je al vaak hebt gebruikt, brengt risico’s met zich mee.

Omdat SIM-kaarten klein zijn en vaak verloren gaan, moeten ze bovendien veilig worden bewaard – een probleem dat eSIM-kaarten vermijden omdat ze in de telefoon zijn ingebouwd. Het is ook niet nodig om een ​​hulpmiddel voor het verwijderen van de simkaarthouder mee te nemen. Met een eSIM-kaart heb je minder zorgen!

Europese eSIM-snelheid en signaalsterkte

Met internetsnelheden tot 150 Mbps kunnen onze Europese eSIM-abonnementen uren besparen op uw vakantie. U hoeft niet te wachten tot apps of pagina’s zijn geladen, waardoor u een naadloze internetervaring krijgt – een must voor de moderne reiziger of digitale nomade die het meeste uit zijn vakantie wil halen.

Traag mobiel internet is wel het laatste waar je op vakantie mee te maken wilt hebben. Helaas gebeurt dit vaak.

Een trage internetverbinding kan je vakantie op veel manieren verpesten.

Uw streamingervaring kan eronder lijden, samen met al het werk dat u van plan bent op afstand te doen. U kunt uren wachten tot dingen zijn geladen of bestanden zijn toegevoegd.

Dit alles kan afbreuk doen aan de ontspannen vakantiestemming waarin u probeert te komen, en kan u zelfs een angstig en geïrriteerd gevoel geven.

Wat de netwerkdekking betreft, worden onze Europese eSIM-kaarten mogelijk gemaakt door Orange, dat consequent wordt beoordeeld als een van de beste mobiele netwerken in Europa dankzij zijn dekking in heel Europa.

Hierdoor heb je overal in Europa een sterk signaal, of het nu een afgelegen dorp is of een druk stadscentrum.

Ondersteunt mijn telefoon of apparaat een Europese eSIM?

eSIM is een revolutionaire technologie die de manier waarop we denken over internationale mobiele dataconnectiviteit heeft veranderd. Alle nieuwste smartphonemodellen hebben eSIM-ondersteuning met de iPhone 14, zelfs met alleen eSIM. Dit geeft aan dat in de toekomst alle telefoons eSIM zouden ondersteunen en dat de traditionele simkaart tot het verleden zou behoren.

Daarnaast zijn eSIM-kaarten ook compatibel met apparaten zoals smartwatches en laptops. Raadpleeg onze bijgewerkte gids hier om te zien of uw telefoon of apparaat eSIM ondersteunt.

Hoe installeer en activeer ik mijn Europese eSIM-kaart?

Het installeren en activeren van een Europese eSIM duurt slechts enkele seconden.

Controleer eerst of de eSIM-kit die het beste bij je past beschikbaar is in onze winkel op www.holidayesim.com. Doe een aankoop en controleer vervolgens uw e-mail voor een QR-code.

Nu moet je deze code met je telefoon scannen om de nieuwe verbinding tot stand te brengen.

 1. Open instellingen op je telefoon
 2. Ga naar “Een ander netwerk gebruiken”
 3. Wanneer daarom wordt gevraagd, selecteert u “Scan QR-code” en scant u de code die u per e-mail hebt ontvangen

Dat is alles! Houd er rekening mee dat het ten zeerste wordt aanbevolen om de code alleen te scannen wanneer u zich fysiek in Europa bevindt, anders kan uw abonnement onnodig worden geactiveerd.

We raden je aan om vooraf een eSIM-kit aan te schaffen om van onze aanbiedingen te profiteren en pas verder te scannen als je in Europa bent.

De beste Europese eSIM-kaarten in 2023

ORANJE WIJ ZIJN EUROPA – 20 GB DATA EN 120 STEMMINUTEN WERELDWIJD

 • 20 GB aan 4G/LTE-gegevens in Europa
 • 120 min. + 1000 SMS vanuit Europa naar de hele wereld
 • Onbeperkt bellen en sms’en in Europa
 • 14 dagen geldig na eerste gebruik

Oranje Vakantie Zen Europa

 • 8 GB aan 4G/LTE-gegevens in Europa
 • 30 minuten. + 200 sms’jes vanuit Europa naar de hele wereld
 • Onbeperkt bellen en sms’en in Europa
 • 14 dagen geldig na eerste gebruik

Dekking van Europese eSIM-landen

Wij kunnen u verzekeren van een vlekkeloze dekking in alle onderstaande bestemmingen.

Andorra, Azoren, Åland Eilanden, Oostenrijk, Balearen, Canarische Eilanden, België, Cyprus, Kreta, Corfu, Cycladen, Kroatië, Tsjechische Republiek, Denemarken, Estland, Faeröer Eilanden, Finland, vasteland Frankrijk, Gibraltar, Duitsland, Griekenland, Guernsey, Hongarije, Ierland, IJsland, Italië, Jersey, Letland, Liechtenstein, Litouwen, Luxemburg, Madeira, Malta, Isle of Man, Noorwegen, Nederland, Portugal, Polen, Rhodos, Roemenië, Spanje, Verenigd Koninkrijk, San Marino, Sardinië, Sicilië, Slowakije, Zwitserland, Zweden, Vaticaanstad.

 • Als je vragen hebt over de eSIM-kaart, bel dan +33969393900.