Het ultieme theekransje – zoals dineren met Disney-prinsessen

Afbeeldingsbron: Pexels

Een bezoek aan Disney World is niet compleet zonder geboeid te zijn door de levende, ademende personages die de favoriete functie van het resort zijn.

Wat u zich misschien niet realiseert, is dat u ook kunt genieten van langere interacties met hen dankzij persoonlijke eetervaringen die vooraf kunnen worden geboekt voor uw reis.

Dus wat bieden deze ervaringen, hoeveel kosten ze en waar vind je nog meer Disney-personages ter plaatse?

Dineer de hele dag met de sterren

Als je zuinig bent geweest met je Disney-vakantie, zul je zeker een aantal van de aangeboden eetgelegenheden niet erg vinden. En het goede nieuws is dat dit resort-brede fenomeen een verscheidenheid aan eetgelegenheden en locaties biedt.

Trattoria al Forno op de Boardwalk heeft bijvoorbeeld een Bon Voyage-ontbijt met geliefde prinsessen, waaronder Ariel uit The Little Mermaid en Rapunzel uit Tangled, en hun verwante prinsen.

Ondertussen heeft het Grand Floridian Resort & Spa een Perfect Princess Tea die ’s middags plaatsvindt en met personages als Aurora uit Sleeping Beauty.

Als de avond valt, wordt het Happily Ever After Dinner gehost door Assepoester en meestal opgeschrikt door een grappige stoet van andere vermakelijke castleden.

Wat betreft de prijsstelling, deze kan regelmatig veranderen, maar de kosten variëren van $ 40 tot $ 90, afhankelijk van de locatie, het evenement en de tijd.

Meet and greet elders in Disney World

Misschien wil je je geen zorgen maken over dineren in karakter, in welk geval een klassieke meet-and-greet met andere Disney-iconen op de agenda moet staan.

Ontdek waar je je favoriete Disney-personage kunt vinden voordat je aankomt, en je zult in staat zijn om hun locatie te lokaliseren voor een grotere kans om jezelf persoonlijk te ontmoeten.

Sommige personages komen het meest voor in en rond attracties die verband houden met hun specifieke franchise; Star Wars: Galaxy’s Edge is bijvoorbeeld de plek waar je moet zijn als je een fan bent van de Force en mensen als Darth Vader, Rey, Chewbacca enzovoort wilt zien.

Andere personages kunnen vooraf worden geboekt voor een meet & greet op een specifieke locatie met behulp van de officiële Disney World-applicatie. Dit is perfect voor degenen die willen garanderen dat ze hun meest geliefde personage kunnen zien in een omgeving waar ze niet met anderen om ruimte moeten vechten.

Tips om het meeste uit je Disney-personageservaring te halen

Het eerste dat u moet weten, is dat de personages op verschillende niveaus met de gasten kunnen communiceren, om de voor de hand liggende reden dat de outfits die ze dragen soms hun communicatievermogen kunnen verstoren.

In het geval van Mickey Mouse en zijn andere klassieke tekenfilmcohorten is praten bijvoorbeeld niet iets dat ze kunnen doen. Je kunt nog steeds knuffelen en golven uitwisselen, maar verwacht geen vloeiende gesprekken.

Voor personages waarvan de gezichten van de artiesten zichtbaar zijn, is chat erg belangrijk. Je zult er zelfs versteld van staan ​​hoeveel ze je gasten kunnen charmeren, dus wees niet bang om ze een hart onder de riem te steken.

verpakking

Maaltijden met Disney-personages kunnen leuk zijn, net als alle meet & greets, zolang je vooruit plant en weet wat je kunt verwachten wanneer je aankomt.

Aan al dit plezier hangt natuurlijk een prijskaartje, maar het is het meer dan waard, zeker als je kleine kinderen meeneemt.