Hoe krijg je een Onward ticket voor vluchten, visa enz. OneWayFly Beoordeling

Hoe Krijg Je Een Doorreisticket voor Vluchten, Visum enz. OneWayFly Beoordeling

Soms moeten we als we reizen visa aanvragen. Vervelend genoeg vragen die aanvragen soms een bewijs van een doorreisticket, EVEN DAN NOG ZIJN WE VAN plan TE VERLATEN, OF DIE VLUCHT TE GEBRUIKEN!

Dus vooral nu Covid-19 in grote delen van de wereld eindelijk onder controle lijkt te zijn, zijn reizigers weer volop in beweging. Mensen zitten al veel te lang opgesloten en dat menselijke verlangen om de wereld in te gaan en te verkennen laat zich niet langer tegenhouden.

Maar nu landen als Thailand en Mexico een bewijs van een doorreisticket eisen, hoe kunnen we dat omzeilen zonder werkelijk een fortuin uit te geven aan een doorreisticket dat we toch niet van plan zijn te gebruiken? Eén woord. OneWayFly.com. Zo vermijd je dat je werkelijk een doorgaande vlucht moet kopen, maar ‘huur’ je er gewoon een voor 2 weken. Gemakkelijk. Mijn onewayfly review moet je helpen begrijpen hoe het allemaal werkt.

Gemakkelijk bewijs of doorreizen en tickets

Zelfs nu het aantal Covid-19 gevallen daalt en de grenzen opengaan, hebben veel landen hun regels en beperkingen voor reizigers die hun grenzen binnenkomen verscherpt. In veel gevallen zijn die regels moeilijk te begrijpen en bij te houden. Het is vooral moeilijk voor rugzaktoeristen en digitale nomaden die veel van hun tijd doorbrengen met het heen en weer pendelen tussen landen, in plaats van maar naar één bestemming tegelijk te gaan. Je hebt vaak een bewijs van je toekomstige reisplannen nodig, met verifieerbare toekomstige boekingen, om het land in te komen. Eurgh.

Waarom heb je een bewijs van een onward ticket nodig?

Goede vraag! Wel, in sommige van de meest beperkende gevallen moeten reizigers, om een visum of de juiste Covid-19 toestemmingen te krijgen om een land binnen te komen, zoals Mexico of Thailand bijvoorbeeld, ten minste een bewijs van een retour- of heenvlucht kunnen tonen.

Zelfs als je geen visum nodig hebt om het land binnen te komen, zullen veel landen eisen dat je een bewijs van doorreis toont, zodat ze er zeker van kunnen zijn dat je vertrekt wanneer het de bedoeling is. Plus, afhankelijk van je bestemming, laten veel luchtvaartmaatschappijen je zelfs niet aan boord van hun uitgaande vlucht gaan zonder bewijs van een doorreisticket.

Ook een bewijs van hotelboekingen?

De laatste tijd, met Covid-19, moeten reizigers soms hotelreserveringen hebben, vooral om zich aan de track and trace programma’s van het land te houden. Deze eisen kunnen een grote hoofdpijn zijn voor reizigers die er de voorkeur aan geven een land binnen te vliegen op een enkele reis en dan wel zien waar de wind hen brengt. Je wilt je tijd, of geld, niet verspillen aan het daadwerkelijk boeken van al die spullen en dan het risico lopen dat je niet meer kunt annuleren. Geen nood, er is een gemakkelijke oplossing.

Je hoeft geen echte vluchten en hotels te boeken!

Als je liever met zo weinig mogelijk plannen op reis gaat, dan zijn deze regels en eisen een ramp. Zeker, je zou een retourticket kunnen boeken en de datum veranderen als de plannen veranderen, maar dat kan duur zijn en, erger nog, het kan heel moeilijk en nog duurder zijn om te betalen om een vertrekstad te veranderen. Dus als je onderweg bent en niet zeker weet waar je heen gaat, zoals bij veel reizigers en digitale nomaden, dan is het boeken van een retourticket een crapshoot en kun je uiteindelijk je geld weggooien.

OneWayFly biedt retourtickets en hotelreserveringen

Dit is waar OneWayFly om de hoek komt kijken.

Ze bieden een unieke dienst waarbij je via hun website echte boekingen van luchtvaartmaatschappijen en hotels kunt maken, maar die niet gepaard gaan met de kosten van het werkelijk boeken van een ticket bij een luchtvaartmaatschappij of hotel.

Voor slechts € 18,90 kun je met OneWayFly’s dienst een vliegticket of hotelboeking ‘huren’ voor maximaal 14 dagen.

Je kunt hun bewijs van een boeking, met inbegrip van geldige PNR nummers voor vluchten en boekingsreferenties voor hotels, gebruiken om visa aan te vragen en om te voldoen aan eventuele nieuwe Covid regels en eisen voor je land van bestemming.

Hoe het werkt:

OneWayFly heeft een ranking van 4.5 op 5 sterren bij Trust Pilot en je kunt je PNR vluchtcode werkelijk gebruiken om je boeking op de eigen website van de luchtvaartmaatschappij te verifiëren.

Dus of je nu een vlucht (of hotel) boeking nodig hebt voor een visumaanvraag online, of op een ambassade OF je moet op de luchthaven een bewijs van een doorvlucht laten zien, deze jongens hebben je gedekt. Ze leveren dat allemaal voor je.

Het bewijzen van doorreizen en hotelboekingen is al tientallen jaren een doorn in het oog van backpackers en nu is er een oplossing die reizigers de vrijheid geeft om onderweg hun plannen te bepalen zonder de dreiging van torenhoge wijzigingskosten.

Verifieerbare reisroute

Als je een ticket via OneWayFly boekt, krijg je een verifieerbaar reisschema met betrouwbare luchtvaartmaatschappijen of een bewijs van een accommodatieboeking dat 14 dagen geldig is.

Alles wat je hoeft te doen is naar hun website te gaan, en de gegevens in te vullen van de route, de datum, en de passagiersgegevens die je bij je boeking nodig hebt. En dan wordt je boeking binnen acht uur na je bestelling in je e-mail inbox bezorgd. Ze kunnen hun goedkope enkele reis vluchten boekingen voor je tonen op zowat elke luchtvaartmaatschappij. En op elk hotel.

Ik hoop dat mijn OneWayFly.com bespreking je geholpen heeft in te zien dat het een geweldige dienst is, vooral voor degenen onder ons die liever reizen zonder al te veel vaste plannen. Deze dienst opent heel wat mogelijkheden om naar meer beperkende plaatsen te reizen, ze het bewijs te geven dat ze moeten zien, en je dan te concentreren op wat belangrijk is – reizen, ontdekken, en plezier maken.