Leef de luxe levensstijl met deze reisgadgets

Reizen over de wereld is nog nooit zo toegankelijk geweest als nu. Ook jij kunt elk land ter wereld bezoeken. Alles wat je nodig hebt is de juiste motivatie, een stevig voertuig, en de juiste gadgets om je daar te brengen.

Luxereizen zijn in elk land een belangrijk verkoopargument geworden. In plaats van kamperen gaat het moderne gezin glamping. Dit is net als kamperen, maar je hebt warm water, douches, wifi, en iemand anders zet de tent op.

Nu is het mogelijk om de luxe levensstijl te leven, zelfs als je de hele dag reist. De moderne vooruitgang in de autotechnologie betekent dat we toegang hebben tot duizenden toptechnologische upgrades, die stuk voor stuk onze reistijd draaglijker maken. Mensen zien graag de bezienswaardigheden, maar verdragen alleen de rijtijd, nietwaar?

De auto-upgrades die je motor luxueus maken

Wil je verder reizen zonder pauzes? Wanhopig om indruk te maken op je vrienden tijdens die roadtrip? Wil je je voertuig upgraden als beloning voor het harde werken? Geweldig. Hier zijn technische upgrades die je aan je auto moet toevoegen om hem die weelde te geven die hij mist.

Bespaar tijd met keyless entry systemen

Keyless entry voor auto’s ontstond ergens in de Covid-19 periode. Plotseling had elke auto die vers van de productielijn werd gekocht een sleutelhanger in plaats van een sleutel. Ze hadden een knop om de motor te starten, in plaats van een sleutel die je omdraait. Opeens werden sleutelloze systemen de coole nieuwe manier om je auto binnen te komen. Het probleem was dat alleen gloednieuwe auto’s die functie hadden… tot nu.

Je kunt nu een aparte remote car starter voor je auto kopen en die zelf installeren. Je kunt hem het beste naar je garage brengen als je het zelf niet kunt. De instructies zijn eenvoudig, en het product doet precies wat het beweert te doen – je ziet er episch uit voor het roadtrip team.

De USB poort uitbreiding – voor je auto

USB-poortaxtensies zijn tegenwoordig overal in huis te vinden. Deze keurige apparaatjes pluggen in de USB-poort van je computer, in je muur, of op je apparaat. Die ene poort verdeelt de verbinding over meerdere poorten. Je kunt twee, drie, vier of zelfs 6 poorten hebben. Een slimme technicus besloot zo’n apparaatje te maken voor in je auto.

Denk nu aan de autorit, de poorten op je radio, en hoeveel van jullie zullen vechten om ruimte om hun telefoon op te laden? Dit is een van die road trip gadgets die iets buitengewoon kleins doet, maar die enorme resultaten oplevert.

De Auto Bevochtiger

Niets zegt luxe als een auto die precies de juiste atmosfeer heeft. Een luchtbevochtiger vervangt het water dat de airconditioning verwijdert bij de circulatie van je auto. Iedereen die ooit de droge lippen heeft verdragen die veroorzaakt worden door een drogere airco weet dat dit een must-have is voor een roadtrip. Het is een luxe artikel, maar als je het eenmaal geprobeerd hebt, zul je nooit meer zonder rijden.