Norse Atlantic Airways biedt goedkope vluchten naar Berlijn

Norse Atlantic Airways is een nieuwe budgetmaatschappij die goedkope vluchten van en naar Berlijn aanbiedt. Foto: Malcolm Nason/Norse Atlantic Airways.

Kijk uit wereld – er is een nieuwe budgetmaatschappij in de stad. Norse Atlantic Airways biedt vluchten aan van twee grote Amerikaanse luchthavens, New York JFK en Los Angeles LAX, naar Berlijn (BER) $132 voor een enkele reis. Vluchten vanaf deze hubs starten in 2022. 18 augustus

Norse Atlantic Airways-vluchten

Budgetreizigers kunnen dagelijks van JFK naar Berlijn vliegen. Vluchten van LAX naar Berlijn drie keer per week. Met nieuwe partnerschappen met easyJet, Norwegian en Spirit Airlines, zal Norse Atlantic Airways ook haar aanbod uitbreiden om meer dan 600 wekelijkse vluchten aan te bieden naar belangrijke wereldwijde hubs, waaronder New York, Los Angeles, Orlando, Fort Lauderdale, Berlijn, Oslo en Londen. .

Het easyJet-partnerschap breidt de toegang tot Europese bestemmingen uit met vluchten die vervolgens aansluiten op Norwegian van London Gatwick naar JFK, Berlijn naar JFK en Berlijn naar LAX.

Dankzij de samenwerking van Oslo Noorwegen kunnen flyers binnen het land en door Scandinavië en Europa reizen. Passagiers kunnen dan aansluiten op Noorse vluchten naar JFK, LAX, Fort Lauderdale en Orlando.

Dankzij de samenwerking van de nieuwe luchtvaartmaatschappij met Spirit Airlines kunnen klanten ook goedkope vluchten boeken tussen Europa en de VS, evenals vluchten naar Las Vegas, Dallas, Nashville en Salt Lake City via LAX, Fort Lauderdale en Orlando.

Hutten en ticketprijzen

Goedkope mensen zullen in een economy-cabine willen boeken. Maar je kunt ook kiezen uit verschillende prijzen: light, classic of plus. U kunt zich ook “verwenden” voor de Premium cabine. Economy-tarieven zijn het laagst, maar Plus-tarieven bieden ook veel waar voor uw geld. Plus omvat maximale bagagevrijdom, twee maaltijdservices, een betere instapervaring en maximale ticketflexibiliteit.

Hoe boek je een vlucht

U kunt bestellen via uw Noorse website. In het VK en Europa kunt u ook aansluiten op easyJet-vluchten via de Noorse website of easyJet.

Is Noors een goede deal?

We besloten op zoek te gaan naar voorbeeldtarieven van de nieuwe Noorse luchtvaartmaatschappij en deze te vergelijken met andere grote luchtvaartmaatschappijen. We kozen voor een vlucht van JFK naar Berlijn in 2022. 11 november en van Berlijn terug naar JFK in 2022. 19 november

Norse biedt zes verschillende cabineprijzen, van Economy Light tot Premium Plus.

Hieronder is eenmalige kosten voor elke hut op een Noorse vlucht van JFK naar Berlijn in de late herfst. De belangrijkste bonus? Dit zijn de kosten van een rechtstreekse vlucht!

Economisch licht: $179
Economische klassiekers: $ 269
Economisch pluspunt: $ 449
Licht van de hoogste kwaliteit: $ 315 (Dat klopt – voor deze specifieke vlucht waren sommige Premium-stoelen zelfs beter dan Economy!)
Premium Klassiek: $ 405
Premium Plus: $ 585

Economy Light bevat alleen handbagage onder de stoel (en standaard ingecheckte bagage kost $ 70 extra), dus we raden Economy Classic aan als een goede prijs. Dit cabinetarief is inclusief handbagage onder de stoel, handbagage boven het hoofd en zelfs één ingecheckte tas en maaltijdservice.

Als u besluit een locatie te kiezen, kunt u rekening houden met de volgende kosten:

Standaard middelste zitplaats: $ 5 tot $ 35
Standaard stoel aan het raam of aan het gangpad: $7-$45
Voorkeursstoel: $ 15 tot $ 75
Extra beenruimte: $20-$120

Dus met Economy Classic (inclusief één ingecheckte tas, één stoel onder de stoel en één handbagage en één maaltijd) zonder extra’s (zoals stoelkeuze of betalen voor CO2-compensaties), zou deze reis bedoeld zijn voor $ 577,23.

Topkwaliteitstip: Zoals u kunt zien, zijn Premium-tarieven voor sommige vluchten een bijzonder goede deal. Zorg ervoor dat u goed kijkt, want misschien kunt u een stoel krijgen voor minder dan een normale stoel! Upgrades omvatten meer eten en betere incheck- en opstaplocaties.

Andere luchtvaartmaatschappijen bieden ook geweldige deals, maar u betaalt mogelijk meer voor bagage en maaltijden.

Hoe verhouden deze tarieven zich tot andere grote luchtvaartmaatschappijen?

Ter vergelijking: de goedkoopste retourvlucht op dezelfde route en data op andere grote luchtvaartmaatschappijen via Google Flights was $ 558 op Finnair. Er was echter één overstap per enkele reis en de langste overstap was 1 uur en 10 minuten. Deze prijs is inclusief één gratis stuk handbagage, maar er geldt een toeslag voor ingecheckte bagage (bagage voor vluchten van/naar de VS kost € 60/$ 65 online of € 70/$ 75 op de luchthaven voor de eerste ingecheckte bagage). Deze heen- en terugreis kost in totaal $ 623 voor een standaardticket is er geen stoelkeuze en hebben we vooraf online voor één ingecheckte bagage betaald.

Waar het op neerkomt:

Zoals u kunt zien, biedt het Noors een geweldige deal op directe vluchten naar Berlijn. Zoals altijd variëren de tarieven afhankelijk van wanneer je reist en eventuele extra’s die je kiest, maar we vinden het geweldig dat Norse veel verschillende huttarieven biedt om aan je behoeften te voldoen.

Wanneer je een goedkope vlucht naar Berlijn boekt, zorg er dan voor dat je een goede deal krijgt en boek een goedkoop hotel in Berlijn. Fijne reizen!