SafetyWing Affiliate Review; Hoe Bloggers Geld Verdienen!

SafetyWing Affiliate Review; Hoe Bloggers Geld Verdienen!

Geld verdienen als blogger, klinkt goed toch? Maar ik weet dat het ook een verwarrende wereld is. Vooral van buitenaf gezien. Hoe verdienen bloggers in hemelsnaam eigenlijk geld? Maak je geen zorgen, ik schreef HIER een grote blogpost over precies dat, kijk maar eens. In principe zijn er 5 of 6 standaard manieren waarop een reisblog geld verdient. Eén daarvan is affiliate marketing. Daarin promoot de blogger een bedrijf/merk en als een van zijn lezers dat product koopt, krijgt hij een beetje commissie.

Voor mij geldt dat ik alleen bedrijven promoot die ik gebruik, en slechts voor misschien 4 bedrijven aan affiliate marketing doe. De 2 die me het meeste geld opleveren zijn BlueHost, wat mensen gebruiken zodra ze hun blog beginnen om hem online te hosten. En mijn SafetyWing affiliate, de digital nomad zorgverzekering die ik persoonlijk gebruik. Zij zijn voor mij de best betalende reisverzekering affiliate. Bekijk dus hieronder mijn SafetyWing affiliate review om te zien hoeveel geld het mij oplevert, en hoe het werkt:

Hoe werken affiliates van reisverzekeringen?

Ik reis dus duidelijk nogal veel. En jarenlang had ik als een idioot geen reisverzekering. Dat heeft me een paar keer in de problemen gebracht, van het breken van mijn been bij een motorongeluk in Chiang Mai, of de terroristische aanslag toen ik Somalië bezocht, of iets dergelijks toen ik naar Bagdad ging.

Hoe dan ook, zodra ik me de 40 dollar per maand voor een reisverzekering kon veroorloven, meldde ik me PERMANENT aan bij SafetyWing. Ik begon toen al mijn digital nomad vrienden erover te vertellen, en begon het vervolgens aan te bevelen aan mensen die met mijn onestep4ward groepsreizen meereisden. Het is een geweldig product, ik wil dat mensen het gebruiken en gedekt zijn EN elke keer dat iemand zich aanmeldt, krijg ik een beetje geld. Het kostte me telkens ongeveer 30 seconden om naar mijn speciale SafetyWing link te linken (https://www.safetywing.com/?referenceID=24738558) in plaats van de directe link van SafetyWing (SafetyWing.com).

Hoeveel heb ik verdiend als SafetyWing Affiliate?

Het mooie van geld verdienen als blogger is dat het (als je het goed doet) bestaat uit heel veel verschillende kleine inkomstenstromen. Maar ze tellen allemaal op. Zoals ik mijn studenten altijd vertel dat je hongerig en nederig moet blijven. Die honderdjes tellen allemaal op. Zelfs tot miljoenen dollars. Dat is wild als ik erover nadenk, om eerlijk te zijn.

Dus mijn SafetyWing affiliate verdiende vorig jaar bijvoorbeeld 3000 dollar of zo. Helemaal niet slecht. Genoeg om bijna AL mijn vluchten in 2021 te bekostigen. En wat kostte het me om dat geld te verdienen? Helemaal niets. Ik heb HIER één blogpost geschreven over waarom ik denk dat SafetyWing de beste digital nomad verzekering is, en verder heb ik deze link naar SafetyWing opgenomen in een kader dat automatisch onderaan elke blogpost wordt gezet (als je naar de onderkant van deze blogpost scrolt, zie je hem).

Totaal werk? Misschien 3 of 4 uur. En het geld blijft (hopelijk!) eeuwig doortikken. Dat is het mooie van affiliate marketing. Hier is een screenshot van mijn SafetyWing affiliate dashboard:

Hoeveel verdien je met elke SafetyWing aanmelding?

Als iemand zich aanmeldt bij SafetyWing, betalen ze maandelijks. En ze kunnen op elk moment opzeggen. Maar over het algemeen schrijven de meeste mensen, zoals ik, zich in en betalen elke maand. Het kost maar 40 dollar en het dekt je OVERAL! Dus je gaat gewoon door.

Als affiliate van SafetyWing krijg je 10% van de waarde van de geconsumeerde aankoop, 1 jaar lang. Dus $4 per maand, voor een jaar – ongeveer $50 per persoon, als ze zich aanmelden voor de basis ‘Nomad Insurance’.

SafetyWing heeft ook een ‘gezondheid op afstand’ optie. Dat is voor mensen die niet reizen, maar maanden/jaren achtereen op één plek gevestigd zijn. Het is een echte ziektekostenverzekering. Je krijgt ongeveer $180 per persoon als iemand zich daar voor een jaar voor aanmeldt.

Hoe word JIJ een SafetyWing Affiliate?

Dit is het gemakkelijke deel. Je hebt niet eens een blog nodig om SafetyWing affiliate te worden. Zelfs als je gewoon iemand bent die veel mensen kent, kun je je toch aanmelden, affiliate worden en dan als je SafetyWing aan mensen aanbeveelt, jouw link gebruiken in plaats van de standaard safetywing.com!

En nog beter, SafetyWing heeft momenteel een speciale bonus voor content creators die SafetyWing Affiliate willen worden. Als je mijn link HIER gebruikt, en je meldt je aan als SAFETYWING AFFILIATE (maak je geen zorgen, het is 100% gratis), dan krijg je $100 extra als iemand in de toekomst jouw link gebruikt om zich aan te melden, en ik krijg ook $100 extra. Bonus! Nog beter, als 5 mensen zich aanmelden, krijgen we allebei $500!!! Dat is nu anderhalve bonus.

Dus ja, meld je aan bij SafetyWing, en wordt hier SafetyWing Affiliate: https://www.safetywing.com/?referenceID=24738558. Blijf nederig en blijf hongerig. Bloggerssucces komt niet over één nacht ijs. Maar het komt, geloof me.

Terwijl sociale media voortdurend aandacht vragen. Bloggen is eenvoudige wetenschap. Doe ze werk, en het succes zal komen. Dus veel succes, en tot ziens op de weg!