De 7 beste budgethotels in Amsterdam

Op zoek naar de beste budgethotels in Amsterdam? We zullen uw jacht een stuk gemakkelijker maken.

We hebben onlangs onze aanbevolen budgethotels in Amsterdam bijgewerkt en deze zeven uitgekozen als de beste budgethotels in Amsterdam. Dit was geen gemakkelijke taak – gelukkig heeft Amsterdam nog steeds een lange lijst met geweldige gezinsvriendelijke panden in het stadscentrum.

Deze onderstaande hotels hebben echter een unieke combinatie van geweldige locatie, lage gemiddelde prijzen, hoge gebruikersbeoordelingen en voldoende voorzieningen om uw keuze behoorlijk comfortabel te maken. Houd er rekening mee dat onderstaande prijzen gebaseerd zijn op een verblijf tussen 1 en 4 maanden van tevoren. Nog iets om op te letten? Hotelprijzen in Amsterdam en in heel Europa zijn de afgelopen jaren aanzienlijk gestegen. We hebben de opties beperkt die de beste waarde bieden.

Vriendelijke herinnering: Bestel zo vroeg mogelijk. Dit zijn ook enkele van de meest populaire hotels in Amsterdam en het aantal plaatsen kan beperkt zijn.

7 beste budgethotels in Amsterdam

Nadia hotel

Raadhuisstraat 51
Buurt: Grachtengordel West
Gemiddelde tweepersoonskamer: € 165

Op zoek naar kanaalafbeeldingen? Nadia Hotel biedt ze tegen de laagste prijzen in de stad. U moet van tevoren reserveren om het beste uitzicht te krijgen. De kamers zijn eenvoudig en klein, maar de balkons bieden wat meer ruimte om je uit te strekken. Het ontbijt is hier meestal bij de prijs inbegrepen.

hotel Alpen

De Clercqstraat 52
Buurt: Musea en Vondelpark
Gemiddelde tweepersoonskamer: € 174

Het Alp Hotel is een stijlvolle en gezellige plek in een woonwijk, op korte loopafstand van het centrum en het Vondelpark. De vriendelijke broers die deze plek runnen hebben hun hotel met 11 kamers ingericht met trendy designelementen en genoeg voorzieningen om je meteen thuis te laten voelen. Alle kamers hebben een tv en wifi, en het ontbijt is inbegrepen.

Fietshotel

Van Ostadestraat 123
Buurt: Pijp
Gemiddelde tweepersoonskamer: € 155

Gelegen nabij het hart van de trendy wijk de Pijp, is het Bicycle Hotel goedkoop en vrolijk, met lage prijzen, schone kamers en (redelijk) goedkope fietsverhuur voor gasten. De 16 kamers van het hotel zijn eenvoudig en ongecompliceerd, maar ze hebben allemaal een tv en gratis wifi, en sommige hebben een balkon (vraag het van tevoren). Het ontbijt is bij de prijs inbegrepen.

Verdi

Wanningstraat 9
Buurt: Musea en Vondelpark
Gemiddelde tweepersoonskamer: € 186

Hotel Verdi is een gezellig, schoon familiehotel in de buurt van het Concertgebouw, waar al decennia lang klassieke muziek wordt gespeeld. U kunt gratis gebruikmaken van WiFi en het ontbijt is bij de kamerprijs inbegrepen. Cheapos die wat extra geld willen besparen, kunnen een van de weinige kamers met gedeelde badkamers boeken.

StayOkay Amsterdam Vondelpark

Zandpad 5
Buurt: Musea en Vondelpark
Gemiddelde tweepersoonskamer: € 187

StayOkay Vondelpark, gelegen aan de noordelijke rand van het Vondelpark, is een grote, budgetvriendelijke operatie die studenten, gezinnen en andere budgetreizigers aanspreekt. Het is een enorme ruimte met 536 bedden in verschillende opstellingen. Verdrievoudigen? ATV’s? Een slaapzaal met acht bedden? Ze hebben ze. Hoewel koppels en individuele reizigers hier zeker verblijven, is StayOkay een bijzonder handige optie voor grotere groepen.

Magnolia van de buren

Willemsparkweg 205
Buurt: Musea en Vondelpark
Gemiddelde tweepersoonskamer: € 190

Op zoek naar een hippe plek nabij het Vondelpark? The Neighbour’s Magnolia biedt een gezellige thuisbasis met 21 speels ingerichte kamers voorzien van televisie, telefoon, gratis wifi en modern meubilair. Je zult zelfs een klein knuffeldier (genaamd Sparky) in je bed vinden wachten. Ontbijt is inbegrepen.

Hotel Museumzicht

Jan Luykenstraat 22 II
Buurt: Musea en Vondelpark
Gemiddelde tweepersoonskamer: € 173

Veel dichter bij het Rijksmuseum kun je niet slapen dan Hotel Museumzicht. Het hotel is een vintage budgetoptie en is perfect voor degenen die het niet erg vinden dat het hotel sinds de jaren zestig niet veel is veranderd. De 14 kamers van het hotel zijn ingericht in oma-stijl, met oude olieverfschilderijen en antieke (of gewoon “oude”) meubels. Sommige kamers hebben eigen voorzieningen, maar de meeste delen toiletten en douches op de gang. Ontbijt is inbegrepen.

Meer hotelopties

Meer weten over Amsterdam? Er zijn nog veel meer opties in onze gids voor betaalbare hotels in Amsterdam.