De meest dwingende redenen om naar Alaska te verhuizen

Alaska is veel meer dan een fantastische reisbestemming. De laatste grens van Amerika is een verbluffende toeristische hotspot, maar het is om zoveel redenen ook een geweldige plek om te wonen.

Alaska is de thuisbasis van enkele van de meest unieke en adembenemende landschappen. Met dichte bossen, besneeuwde bergen, overvloedige toendra’s en extreem koude temperaturen biedt de ijzige bestemming een wereld van avontuur voor zowel toeristen als inwoners.

Dat gezegd hebbende, als je je nog steeds afvraagt ​​waarom je zou moeten overwegen om naar Alaska te verhuizen, hebben we een lijst samengesteld met de meest dwingende redenen om deze bestemming als je volgende huis te kiezen.

Je wordt betaald om daarheen te verhuizen

Er zijn een paar staten die je betalen om daarheen te verhuizen, en Alaska is daar een van. Het Permanent Fund Dividend Program van de staat betaalt jaarlijkse royalty’s voor voltijdse ingezetenen uit de opbrengst van het programma. Het doel van dit programma is toekomstige inwoners van Alaska ten goede te komen door nieuwe inwoners van Alaska te accepteren.

Het pand is betaalbaar

Alsof dat nog niet aantrekkelijk genoeg is om betaald te worden om naar Alaska te verhuizen, zult u ook genieten van het feit dat onroerend goed hier redelijk betaalbaar is.

De mediane huizenlijst in 2022 is ongeveer $ 400.000; dit is beduidend goedkoper dan gemiddeld onroerend goed in de meeste andere landen.

Geen inkomstenbelasting en geen omzetbelasting

Dit land heeft de laagste belastingen. Hoewel fulltime inwoners geen inkomstenbelasting hoeven te betalen, is er ook geen omzetbelasting.

Bewoners moeten echter nog steeds onroerendgoedbelasting betalen en weinig andere naast inkomsten- en omzetbelasting, wat een aanzienlijke impact kan hebben op iemands financiën.

Het is een uniek mooie bestemming

Het valt niet te ontkennen dat de landschappelijke schoonheid van Alaska uniek is; er is geen andere staat zoals Alaska. Met sneeuw bedekte bergtoppen, de adembenemende Aleoeten en tientallen vulkanen maken Alaska tot een prachtige, unieke regio.

Noorderlicht

Het noorderlicht is een wonder dat elk jaar massa’s toeristen naar Alaska en Noorwegen trekt. En hoewel dat meer een reden is om de staat te bezoeken, is het noorderlicht buiten je voordeur meer dan een dwingende reden om naar de staat te verhuizen.

Makkelijk leven

Het leven in Alaska is vrij vredig. Het is echt niet nodig om de laatste modetrends bij te houden en u kunt uw hond op de meeste plaatsen meenemen. De mensen hier zijn extreem relaxed en niet veroordelend.

Veiligheid

Alaska is ook een opmerkelijk veilige staat. De criminaliteit is laag in vergelijking met de meeste andere landen. Deze factor maakt Alaska tot een uitstekende keuze voor iedereen die zijn levenskwaliteit wil verbeteren in termen van dagelijkse veiligheid.

Een laag misdaadcijfer, geen inkomsten- of omzetbelastingverplichtingen, vakanties voor de deur, betaalbare eigendom en een jaarlijkse betaling voor voltijdse ingezetenen zijn onmiskenbaar dwingende redenen om naar Alaska te verhuizen. Als je hebt besloten hierheen te verhuizen, is de volgende stap het beoordelen van de arbeidsmarkt, het vinden van een huis en het plannen van de grote verhuizing.