De ultieme gids voor charterbusdagtrips in de buurt van Washington, DC

Afbeeldingsbron: Unsplash

Als je een dagtocht met een charterbus in de buurt van Washington DC wilt plannen, heb je veel fantastische opties. Van historische monumenten tot landschappelijke wonderen, er is voor elk wat wils. Washington DC is uitgegroeid tot een toeristische topbestemming in de Verenigde Staten en biedt reizigers een aantal unieke opties voor sightseeing en dagtochten.

Het huren van een charterbus in Washington DC is de handigste manier om door de hoofdstad van het land te reizen.

Attracties in Washington DC

Het huren van een charterbus in Washington DC vereenvoudigt groepsvervoer, zodat u de hoofdstad van het land gemakkelijk kunt verkennen. Van Mount Vernon tot Annapolis, wij staan ​​voor u klaar.

Zet Vernon, Virginia op

Mount Vernon is een historisch pand in verband met George Washington, de eerste president van de Verenigde Staten. Mount Vernon ligt in Fairfax County, Virginia, aan de oevers van de rivier de Potomac, ongeveer 42 km ten zuiden van Washington, DC, en kan binnen 30 minuten rijden worden bereikt.

Het is een populaire bestemming voor een dagje uit vanuit Washington, DC, en biedt een kijkje in het leven en de tijden van een van Amerika’s grondleggers, evenals de beste verhuurdiensten voor charterbussen in Washington DC.

Hoogtepunten en activiteiten

Een van de meest populaire tours op Mount Vernon is een bezoek aan America’s Founding Father’s House. Je krijgt een geweldige kans om het smetteloze en prachtig bewaard gebleven landhuis te verkennen. Tijdens de adembenemende wandeling kunnen bezoekers de kamers verkennen die ooit het huis waren van de eerste familie van Washington.

Als u op zoek bent naar een unieke ervaring, bezoek dan de gereconstrueerde distilleerderij en korenmolen op 4,6 km van de hoofdingang van het George Washington Estate. Daar leer je over de whiskybusiness in Washington en krijg je inzicht in de zakelijke ondernemingen van Washington op het gebied van whiskyproductie en -malen.

Tip: Plan minimaal 2-3 uur om Mount Vernon volledig te verkennen, maar je kunt er ook de hele dag voor uittrekken.

Annapolis, Maryland

Annapolis, Maryland is de hoofdstad van Maryland, een charmante stad die bekend staat om zijn rijke maritieme erfgoed en koloniale architectuur. De bruisende en historische waterkant van Annapolis is een geweldig dagje uit voor bezoekers aan Washington, DC.

Annapolis ligt in Anne Arundel County, Maryland, aan de Chesapeake Bay. Het ligt ongeveer 48 kilometer ten oosten van Washington D.C. en is binnen een uur rijden te bereiken.

Hoogtepunten en activiteiten

De historische wijk van de stad is gevuld met charmante boetiekjes, kunstgalerijen, gastvrije restaurants en perfect onderhouden koloniale gebouwen. Geschiedenisliefhebbers kunnen een bezoek brengen aan het Maryland State House, de oudste hoofdstad van de staat, en een rondleiding volgen om meer te weten te komen over zijn rol in de Amerikaanse geschiedenis.

Het gebied aan het water, bekend als Ego Alley, biedt een schilderachtig uitzicht op de Chesapeake Bay, evenals mogelijkheden om te wandelen, kajaks of paddleboards te huren en zelfs een rondvaart te maken.

Tip: De beste manier om uw reis te beginnen is in het Annapolis Visitor Centre, waar u routebeschrijvingen, brochures en informatie over bezienswaardigheden en activiteiten in de buurt kunt krijgen. Dineer in een restaurant aan zee of proef een van de zeevruchtendelicatessen uit de regio, zoals krabkoekjes uit Maryland. Het huren van charterbussen in Washington zorgt ervoor dat uw groep hun bestemming veilig en betrouwbaar bereikt.

Gettysburg Nationaal Militair Park, Pennsylvania

Gettysburg National Military Park, gelegen in Pennsylvania, is een historische plek die de Slag om Gettysburg herdenkt, een van de belangrijkste veldslagen van de Amerikaanse Burgeroorlog. Gettysburg National Military Park ligt in Gettysburg, Pennsylvania, op ongeveer 2 uur rijden, 130 kilometer ten noordwesten van Washington D.C. Huur een charterbus in Washington voordat u dit nationale park bezoekt!

Hoogtepunten en activiteiten

Virginia heeft meer slagvelden dan enige andere Amerikaanse staat. Met de slagveldgids ga je naar verschillende slagvelden. Of je nu een veteraan bent of een amateur-liefhebber van de burgeroorlog, je zult een slagveld vinden dat je interesseert.

Bezoekers kunnen een rondleiding volgen om inzicht te krijgen in de gebeurtenissen en strategieën van de strijd. Het park biedt begeleide bustours, zelfgeleide audiotours en ranger-geleide programma’s.

Vanaf het Gettysburg Visitor Center kun je een inleidende film bekijken, interactieve tentoonstellingen verkennen en het beroemde Gettysburg Cyclorama bekijken, een panoramisch schilderij van de strijd.

Gettysburg National Military Park biedt een unieke kans om contact te maken met het verleden, meer te weten te komen over de burgeroorlog en degenen te eren die vochten en hun leven verloren in deze historische strijd.

Tip: Aangezien het grootste deel van het evenement buitenactiviteiten omvat, moet u geschikte schoenen en kleding dragen om te wandelen en van het park te genieten. Overweeg om in de lente of herfst naar het park te gaan als het mooi weer is en het landschap kleurrijk is.

Shenandoah Nationaal Park, Virginia

Shenandoah National Park is een spectaculair natuurlijk gezicht en een must-see als je een vakantie in Virginia plant. Shenandoah is een park dat de rijke geschiedenis van de Verenigde Staten bewaart.

Hoogtepunten en activiteiten

Geniet van de vele boerderijrondleidingen en wijnmakerijen en verken de verschillende steden in de Shenandoah. Het landschap is geweldig en ontspannend. Bezoek de schilderachtige paden van het gebied, prachtige steden en een verscheidenheid aan accommodaties en restaurants. Er is ook veel dieren in het wild en tal van buitenactiviteiten.

Shenandoah National Park is de thuisbasis van verschillende schilderachtige watervallen, zoals Dark Hollow Falls, Whiteoak Canyon Falls en Rose River Falls.

Tip: Een bezoek aan deze plaats op weekdagen of buiten het seizoen zou een goed idee zijn om de drukte op de populaire paden te vermijden.

Washington charterbus verhuur

Washington, DC is het perfecte startpunt voor een verscheidenheid aan charterbusdagtochten die een verscheidenheid aan ervaringen bieden. Van het historische landgoed Mount Vernon in Virginia tot de charmante hoofdstad van Maryland, Annapolis, er zijn tal van mogelijkheden om aan verschillende interesses te voldoen. Met het gemak van een charterbusverhuurservice kunt u het meeste halen uit uw dagtochten vanuit Washington, DC en herinneringen creëren die een leven lang meegaan.