Digital Nomads-apps zijn een must om op afstand te werken

Vereist Digital Nomads-apps om op afstand te werken

Een digitale nomade zijn is niet alleen maar tropische eilanden en geld tellen. Eerst moet je het werkend krijgen. En gelukkig voor jullie wordt het steeds gemakkelijker dankzij de enorme hoeveelheid tools voor digitale nomaden die beschikbaar zijn voor beginnende nomaden. Zoveel apps die je helpen te komen waar je wilt zijn. Laten we eens kijken naar de essentiële apps voor digitale nomaden die je nodig hebt om aan de slag te gaan:

Reis en verplaats apps

Zelfs de meest spontane nomaden weten hoe belangrijk het is om hun reizen te plannen, vooral als het gaat om het kiezen van vluchten. Het is gemakkelijk, maar zorg ervoor dat u een combinatie van digital nomad-apps, Google flights, matrix, skyscanner en de luchtvaartmaatschappij zelf gebruikt voordat u boekt. En Points.me is de beste app voor digitale nomaden om het meeste uit uw airmiles te halen.

Naar een nieuwe stad gaan is één ding, maar er wonen is iets anders. Zelfs digitale nomaden hebben rekeningen te betalen en boodschappen te kopen. Daarom is het erg belangrijk om de beste kennis te krijgen over de lokale leefomstandigheden.

Het verzamelen van informatie uit meerdere bronnen kan moeilijk zijn, maar apps zoals Teleport en NomadList zijn geweldig om de lokale kosten van levensonderhoud op verschillende plaatsen te vergelijken. Deze laatste bevat ook weer- en veiligheidsinformatie.

Als je eenmaal in je nieuwe tijdelijke thuisstad bent, heb je een werkplek nodig. Elke digitale nomade weet hoe frustrerend het kan zijn om wifi te vinden, dus gebruik Workfrom om coworking-ruimtes en personeelsvriendelijke cafés te vinden.

Apps voor productiviteit en werkleven

Digital nomad-apps en online productiviteitstools zijn voor iedereen steeds belangrijker geworden, maar digital nomads hebben ze absoluut nodig.

Het beheren van uw werkprojecten is een ander essentieel aspect van het zijn van een digitale nomade. Trello is een fantastische tool die zowel gebruiksvriendelijk als gemakkelijk te beveiligen is. Het gebruikt een kaartsysteem om elk type werk dat u moet doen te organiseren.

Het is echter belangrijk om uw projectbeheer-app niet te overbelasten met elke kleine gedachte die in u opkomt. Aantekeningen apart bewaren is aan te raden. Hoewel veegbewegingen en notitieblokken kunnen werken, wilt u misschien een app maken die uw lijstitems op meerdere apparaten kan opslaan.

Evernote is een geweldige cloudgebaseerde tool voor het opslaan van ideeën. Het heeft ook een extra functie waarmee u audio kunt opnemen en afbeeldingen aan uw notities kunt toevoegen.

Tot slot is een goede to-do lijst onmisbaar. Todoist is een van de geweldige apps voor digitale nomaden die goed werkt voor het bijhouden van een eenvoudige lijst en het categoriseren van items op type en vervaldatum.

Je hebt ook opslagruimte nodig om eenvoudig bestanden te delen en een back-up van je werk te maken. Laptops verdwalen vaak onderweg. Dropbox is de meest voor de hand liggende oplossing en voor het overzetten van grote bestanden kun je het mooi vormgegeven WeTransfer proberen.

Financiële apps

Deze is eenvoudig. Zorg ervoor dat je een creditcard hebt met visa EN mastercard (ze werken op verschillende locaties). Zorg er ook voor dat je American Express hebt, zodat je die mooie airmiles kunt krijgen. Zorg er daarom voor dat u weet hoe airmiles werken en mis geen gratis reis! Open ook zowel Revolut- als Wise-rekeningen, zodat u geld in verschillende valuta’s kunt opslaan.

En als het een freelance factureringsconfiguratie is (zie mijn xolo-recensie over hoe je het supergemakkelijk kunt doen) of een klein bedrijf, bekijk dan de alles-in-één tool voor digitale nomaden. Het houdt je op het rechte pad!

Oké mensen, ik wil jullie niet bombarderen met te veel digitale nomaden-apps. Dat zou je voorlopig een duwtje in de rug moeten geven!