Een VPN gebruiken; Ik kies het hotspot-schild

In het huidige reistijdperk is verbondenheid bijna een must. Hoewel het geweldig voelt om af en toe volledig offline te gaan, blijven we vaker wel dan niet liever in nauw contact met familie, vrienden en werk thuis. Laten we eerlijk zijn, als je dit leest, heb je waarschijnlijk moeite om jezelf los te rukken van Facebook, Twitter of contentmanagementsystemen waarmee je kunt bloggen over je ervaringen terwijl ze zich voordoen. En steeds meer van ons entertainment komt van het streamen van online video’s op YouTube en Vimeo, of van volledige shows en films op diensten zoals Netflix en Hulu. Kortom, we moeten (of willen in ieder geval) verbonden blijven, waar we ook zijn.

Wanneer u naar het buitenland reist, is toegang tot dergelijke sites helaas geenszins een garantie. Veel landen in het Midden-Oosten, Noord-Afrika, Zuidoost-Azië en Latijns-Amerika passen een zekere mate van internetcensuur toe en kunnen de toegang tot de inhoud die u wilt zien, belemmeren of volledig blokkeren. Geloof me, het is niet leuk om een ​​pop-uppagina in het Chinees of Arabisch te zien die zegt dat je acties verboden zijn en strafrechtelijk worden bestraft. Binnenkomen Hotspot-schildeen van de beste virtuele privénetwerken (VPN).

Hotspot Shield is de enige VPN die ik ken die gebruikers verbindt met Amerikaanse IP-adressen, waardoor u de meest onbeperkte toegang tot een anderszins geblokkeerde website wordt gegarandeerd zonder dat u een cent in rekening wordt gebracht voor de basisdienst. Het beschermt ook uw browse-ervaring tegen hacking wanneer u verbonden bent met een openbare WiFi-poort, zoals reizigers met laptops en mobiele apparaten voortdurend doen in hostels, cafés, bars, pensions en andere plaatsen. Een van de mooiste voordelen van de gratis service is legitiem betrouwbaar anoniem browsen, wat bij veel proxyservices ontbreekt. Voor een zeer redelijke prijs voegt de betaalde versie indrukwekkende extra functionaliteit toe. Hotspot Shield Elite heeft extra bescherming tegen malware, helemaal geen advertenties, en het beste van alles is dat het een functie “kies uw IP-locatie” biedt waarmee u eenvoudig verbinding kunt maken vanuit de VS, het VK of Australië. Hoewel er niets mis is met de gratis versie, maken deze functies de abonnementsoptie zeer het overwegen waard. Natuurlijk kunt u een proefperiode van een week krijgen om het eerst uit te proberen. Hotspot Shield werkt op Windows, Mac, IOS en Android en omvat alle nieuwste besturingssystemen.

Weet je het al zeker? Klinkt beter. Als speciale promotie biedt Hotspot Shield lezers van onestep4ward een aantal gratis premium abonnementen aan! Hieronder zijn 20 tickets beschikbaar op basis van wie het eerst komt, het eerst maalt. Begin nu vrij en anoniem te browsen!

Instructies voor het downloaden en installeren van Hotspot Shield Elite (premium abonnement)

1. U moet eerst een Elite-account aanmaken op www.hsselite.com/sign-up

2. Klik aan de linkerkant van het scherm op “Licentie inwisselen”.

3. Ga terug naar de hoofdpagina om Hotspot Shield Elite te downloaden. U kunt kiezen tussen mobiele apparaten met Windows Mac en iOS (iPhone, iPad of iPod Touch). Eén licentie kan voor maximaal 5 apparaten worden gebruikt.

4. Volg de stappen om Hotspot Shield Elite te installeren

5. Krijg toegang tot geblokkeerde websites en surf privé en veilig op internet!