TEFL Digital Nomad Tips voor reizen over de hele wereld

De vrijheid om overal ter wereld te werken, naar een nieuwe en geweldige bestemming te reizen en niet beperkt te zijn tot een kantooromgeving klinkt als een geweldig idee dat te mooi lijkt om waar te zijn. Jij kunt deze droom waarmaken. Steeds meer mensen kiezen ervoor om op afstand te werken met flexibele uren in plaats van de 9 tot 5. Als je een werkgever en een digitale nomade hebt waarmee je op afstand kunt werken, sta je op het punt een digitale nomade te worden.

Als mensen ‘digitale nomade’ horen, beginnen ze na te denken over wie alle tijd heeft en hun tijd doorbrengt met luieren op het strand en drinken terwijl ze op hun laptop werken. Het is geen juiste weergave van hun levensstijl. Zon, zand en laptop is geen praktische manier van werken. Het strand heeft ook slechte wifi, wat belangrijk is voor werken op afstand.

Een meer realistische illustratie is een iets minder schilderachtige locatie, zoals hostels/hotels, co-working spaces, coffeeshops of gehuurde ruimtes die voor werk worden gebruikt. Een ding dat het nomadische leven tot een aantrekkelijke optie heeft gemaakt, is reizen en tegelijkertijd geld verdienen. Hiermee kun je nieuwe plaatsen verkennen, jezelf onderdompelen in nieuwe culturen in je vrije tijd en nieuwe mensen ontmoeten. Als je dit wilt doen, heb je een werkruimte nodig die productief werken aanmoedigt.

Een van de beste manieren om te reizen en geld te verdienen, is door TEFL of Engels als vreemde taal te onderwijzen – we hebben dit artikel gemaakt als basisgids.

Wat is TEFL?

Wat voor soort werk doen digitale nomaden meestal? Grafisch ontwerp, beheer van sociale media, vertaling, webdesign en programmeren zijn enkele van de meest voorkomende bronnen van inkomsten – elk type baan waarmee u als freelancer kunt werken, is er een van.

Het staat voor Engels onderwijzen als vreemde taal en de kwalificatie geeft je toegang tot vele vacatures over de hele wereld. De online markt voor Engels taalonderwijs groeit snel en is perfect voor mensen die veel onderweg zijn. Het is ook erg flexibel qua werktijden, maar je moet altijd rekening houden met tijdsverschillen omdat deze een aanzienlijke impact kunnen hebben op je werkuren.

TEFL-gekwalificeerd worden

Hoe kun je hiervoor in aanmerking komen?

Het eerste dat u nodig heeft voordat u online Engels gaat onderwijzen, is een TEFL-kwalificatie behalen. U moet ten minste 120 uur TEFL-training volgen, omdat u hierdoor toegang krijgt tot het breedste scala aan vacatures. Er zijn veel cursussen online die je veel zullen helpen. TEFL-cursussen laten de verschillende technologieën zien die worden gebruikt voor lesgeven, zoals livechat, e-mail en videoconferenties. U kunt ook meer leren over het promoten van uw TEFL-lessen, het werven van studenten en het bouwen van een website.

Begroting

Een voordeel waar veel digitale nomaden van profiteren, zijn de kosten van levensonderhoud, die veel lager kunnen zijn dan thuis. Je moet er rekening mee houden dat je geld nodig hebt voor vluchten en accommodatie. Wees voorzichtig met reiskosten, deze kunnen snel oplopen. Houd extra contant geld over voor extra kosten zoals luchthaventransfers. Het is belangrijk om te weten wanneer u betaald wordt en hoe lang het duurt voordat het geld op uw rekening staat.

Download enkele budgetterings-apps om u te helpen bij het plannen van uw maandelijkse financiën, aangezien betaaldagen niet elke maand consistent zijn. Mint en YNAB (You Need a Budget) zijn enkele apps die je zou moeten bekijken, omdat ze je helpen bij te houden hoeveel geld je uitgeeft aan boodschappen, rekeningen, winkelen, uit eten gaan, enz.

Stel dat u wat extra geld wilt verdienen met TEFL. In dat geval kun je trainingen en korte trainingen volgen in taalkampen, bedrijven en scholen (het is belangrijk om de visumregels van het land te kennen met betrekking tot werk in het land). Na verloop van tijd zul je dingen uitzoeken en zal het gemakkelijker zijn om geld te verdienen wanneer je het nodig hebt.

Wees slim met uw transferkosten

Er zijn veel verschillende manieren om geld te besparen als het gaat om het overmaken en opnemen van geld tijdens het reizen. TransferWise is een van de beste digitale bankdiensten geworden omdat het een onbeperkte rekening biedt. Dit zal u enorm helpen omdat u geen geweldige wisselkoersen en transactiekosten hoeft te betalen. Een andere optie om wisselkoerskosten te verlagen, is door gebruik te maken van prepaiddiensten zoals Revolut. Ze zijn een populaire optie geworden omdat je tegen goede tarieven valuta kunt wisselen en de kaarten over de hele wereld kunt gebruiken. U hoeft uzelf niet te overbelasten als u van het ene land naar het andere verhuist.

Prioriteit voor internettoegang

Een betrouwbare internetverbinding is een van de belangrijkste dingen om te overwegen bij het plannen van een reis. Het is moeilijk om op afstand te werken of geld te verdienen als digitale nomade als je geen sterke internetverbinding hebt waarop je altijd kunt vertrouwen. Het zou het beste zijn als u zoveel mogelijk onderzoek doet naar de banen waarin u zich bevindt. Sommige plaatsen waar u meer informatie over de werkplek kunt vinden, zijn online beoordelingen van hotels, hostels, cafés, enz. Je hebt een stabiel en betrouwbaar internet nodig als je online Engels wilt leren.