Vasco Vertaler V4 recensie

Vasco Vertaler V4 recensie

Waar was deze Vasco-vertaler toen ik naar alle landen van de wereld reisde?! Het is een GAME-WISSELAAR! Al die tijd waren mijn gedachten vastgelopen op het platteland van China, Oezbekistan of Paraguay. Probeer eten te bestellen, kaartjes te kopen, wat dan ook. Gebroken gebarentaal en veel verwarring. Dit apparaat zou al mijn problemen RECHTSTREEKS hebben opgelost. Ik heb het eindelijk in mijn handen om verder te gaan. Verbazingwekkend!

Bekijk deze Vasco Translator V4-recensie om erachter te komen hoe en waarom het reizen over de wereld of zakendoen in het buitenland gemakkelijker maakt.

Wat is Vasco Translator?

Precies, erop. Het concept van een apparaat dat vertaalt tussen twee vreemden die een vreemde taal spreken, bestaat al meer dan tien jaar. Maar de technologie had tijd nodig om bij te benen en het idee moest geloofwaardig zijn voor het grote publiek. Dit punt hebben we eindelijk bereikt.

In een notendop, Vasco Translator is een klein apparaatje ingebouwd in het GLOBAL INTERNET (daarover later meer, maar het is te gek!) dat in realtime vertaalt. U kunt erin spreken, waarna het wordt vertaald in meer dan 100 talen (meer dan 90% van de wereldbevolking). Vervolgens spreekt de persoon terug en wordt het weer in uw taal vertaald. Het is bijna direct, letterlijk. Zo kun je een volwaardig gesprek voeren.

Bovendien heeft het een ingebouwde camera, zodat je direct menu’s, producten en wat je maar nodig hebt kunt vertalen. Houd het apparaat bijvoorbeeld gewoon boven een menu en het videobeeld op het scherm verschijnt in het Engels (of welke taal je ook nodig hebt). Wild.

Het toestel zelf is een superglad touchscreen. Een soort kleinere versie van de iPhone. En zoals ik al zei, het is altijd online, dus het werkt waar Google Translate niet werkt. Hieronder meer daarover.

Dus ja, het is legaal. Klinkt als iets futuristisch, maar het werkt echt. Ik zal jullie op mijn Instagram laten zien met mijn dame, mijn vrienden enz. Wild.

Hoe gaat het met fabrikant Vasco Electronics?

Vasco Electronics is een Pools bedrijf dat meer dan 15 jaar geleden, in 2008, werd opgericht. Meer dan 200 medewerkers in 20 landen. Ze stellen hun toestellen ter beschikking aan hotels, restaurants, scholen, ziekenhuizen, enz. En natuurlijk voor particulieren, mensen die reizen of in het buitenland willen werken/zakendoen. Een industrie die explodeert met buitenlanders die handel drijven in China!

Hoe werkt het?

Het is vrij eenvoudig! Tik op de aan / uit-knop, selecteer de taal die je spreekt, selecteer de taal die de andere persoon spreekt, en dan voila! Tik op de knop wanneer je spreekt en het wordt automatisch hardop vertaald. Druk vervolgens op de knop wanneer ze spreken en het doet hetzelfde.

Een eenvoudigere manier om het in actie te zien, is hier in een clip van 30 seconden:

Zoals ik al eerder zei, is het niet alleen voor als je praat. Het kan ook worden gebruikt voor menu’s, brochures, ZELFS WEBSITES, enz. Met de optie Foto en dan kun je ook alles vertalen wat je ziet. U kunt het apparaat voor uw telefoon, laptop, iPad houden en vertalen wanneer dat nodig is. Of kranten enz.

In het bovenstaande voorbeeld kun je zien dat ik aan het leren was van Engels naar Thais. Ik drukte op de knop ‘Engelse taal’ en sprak toen vrijuit. Het transcribeerde onmiddellijk wat ik zei in het Engels en vertaalde het vervolgens onmiddellijk in geschreven Thais, terwijl het de zin ook hardop in het Thais “uitsprak”. Vrij koud.

Vasco Translator V4 versus Google Vertalen

Toen ik er voor het eerst over hoorde, dacht ik meteen: “doet Google Translate dit niet al”? En ik weet zeker dat veel mensen op dezelfde manier reageren. Maar Google Translate heeft internet nodig! Het is enorm. Wanneer u zich in een nieuw land bevindt, in een vliegtuig zit of op een afgelegen locatie bent zonder telefoonsignaal, heeft u vaak vertaalhulp het meest nodig.

Vasco Translator heeft een ingebouwde globale simkaart. Het werkt dus overal. Het maakt verbinding met mobiele GSM-netwerken in bijna 200 landen zonder SIM-kaartregistratie, abonnement of extra kosten. Ik heb geen idee hoe het moet, maar het is zo.

Belangrijkste kenmerken van Vasco Translator V4

  • Eenmalige prijs per apparaat
  • Gratis internet: gebruik onbeperkt voor vertalingen. Er zijn geen maandelijkse internetkosten
  • Reis de wereld rond en maak je geen zorgen meer over internetkosten in het buitenland. Alles wat je nodig hebt voor vertaling zit al in je zak.
  • Stemvertaler: spreek 76 talen
  • Fotovertaler: begrijp 108 talen
  • Tekstvertaler: begrijp 90 talen
  • Snelle vertaling: wacht slechts ~0,5 sec.
  • Groot 5 inch scherm: Zie de tekst duidelijk op het toestel
  • Krachtige speakers: reken op volume tot 99 dB
  • Duurzaamheid: weerstaat schokken en waterspatten

FAQ

Hoeveel kost Vasco Translator V4?

De nieuwste versie die ik heb, de V4, kost $ 389. Ze hebben ook oudere modellen die bijna net zo goed zijn maar niet zo strak. Ze kosten $ 289. Je kunt ze hier zien.

Moet je online zijn om het te gebruiken?

Ja. Dat was altijd een probleem met Google Translate. Maar met VASCO TRANSLATOR bent u altijd online. Vrij. Vanwege deze ingebouwde wereldwijde sim. Je hoeft niets te doen, het werkt direct. Geen registratie, geen kosten. Niets.

Is er een maandelijkse vergoeding?

Nee.

Met welke talen werkt het?

Veel van! Deze kleine afbeelding is een beter idee, maar het dekt meer dan 90% van de wereldtaal. Dus tenzij je denkt aan iets dat zo willekeurig is dat de meeste mensen er nog nooit van hebben gehoord, zit je goed. In Thailand, waar ik woon bijvoorbeeld, werkt het prima. Zoals het gebeurt in alle Europese landen, China, enz. Zelfs in landen als Mauritanië en Ethiopië. Het is behoorlijk episch.

Zal ik er een halen? Voor wie is dit product bedoeld?

Ik zou graag naar elk land ter wereld willen reizen. En nu reis ik nog steeds naar 20 landen per jaar, dus het is episch. Het zal vanaf nu permanent in mijn bagage zitten. Het zal ook geweldig zijn voor mijn moeder om contact te maken met de Thaise familie van mijn vrouw. Ze konden het goedmaken met een glimlach en gebarentaal, nu kunnen ze praten!

Het is ook perfect voor mensen die in het buitenland werken, zowel als werknemer als als bedrijf. China is een enorme markt, nu kunt u zelf contact opnemen met de handelaren.

Ook digitale nomaden. Als u eenmaal in uw nieuwe huis bent, zal het opzetten van bankrekeningen en rijbewijzen eenvoudig zijn.

Mijn ervaring met Vasco Translator V4 Review

Ik heb de mijne net! Ik ga naar Zweden, IJsland, Slowakije, Oostenrijk en Tsjechië (en de Bahama’s, maar ze spreken Engels!), dus ik ga het eindelijk gebruiken. Ik zal dit gedeelte de komende weken invullen als ik onderweg ben. Maar nadat ik het met mijn vrouw in het Thais/Engels heb getest, werkt het geweldig. En is zeer gebruiksvriendelijk dus ik weet zeker dat het een positieve review gaat worden. Bedankt jongens!