Wayaway Review: goedkope vluchten en cashback

Wayaway Review: goedkope vluchten en cashback

Iedereen houdt van reizen en grote avonturen beleven. Het is onze manier van zelfonderzoek, een nieuwe plek bezoeken, nieuwe mensen ontmoeten en enkele van de meest verbazingwekkende herinneringen maken. Reizen is echter niet goedkoop. Hoe verder we reizen, hoe duurder het wordt. Geloof me, ik weet het!

Gelukkig zijn er manieren waarop we de reiskosten kunnen verlagen. Goede strategieën zijn onder meer het vinden van een goedkope vlucht en het optimaal benutten van reisaanbiedingen. Nu is er een efficiënte manier om dit te doen met WayAway.

Het is een opwindende nieuwe reisboekingsservice die u kan helpen bij het vinden van de goedkoopste vluchten, hotels, autoverhuur, rondleidingen en meer. Maar dat is niet alles. Het platform biedt ook cashback voor uw boeking.

Als u elke keer dat u reist honderden dollars wilt besparen en geld wilt verdienen, volgt hier een gedetailleerd overzicht van de WayAway-app en alles wat u erover moet weten.

WayAway is een krachtig aggregatieplatform voor vluchten dat gebruikers de goedkoopste vluchtprijzen en andere reisaanbiedingen biedt. In veel opzichten is het vergelijkbaar met andere marktplaats-aggregators, maar WayAway dekt meer vluchten en deelt de commissies die het van luchtvaartmaatschappijen en reisbureaus ontvangt met gebruikers via zijn cashback-programma.

Het platform heeft een klantgerichte benadering. De diensten zijn ontworpen met de dagelijkse reiziger in gedachten en het cashback-programma wil gebruikers geld teruggeven. Geen ‘punten’, ‘miles’ of andere gimmicks meer. WayAway retourneert echt geld dat u op elk moment kunt opnemen op uw PayPal-rekening.

Cashback is niet alleen voor vluchten. U verdient geld met hotelreserveringen, autoverhuur, rondleidingen en meer.

Met de innovatieve zoekfunctie van WayAway kunnen gebruikers vluchten van alle grote luchtvaartmaatschappijen en agentschappen in de VS vergelijken en selecteren. Filters geven gebruikers toegang tot informatie zoals bagagevereisten, transfers, opnieuw inchecken van bagage en meer.

Met de alertfunctie kun je zelfs je gewenste datum en bestemming intoetsen en dan wachten op een beter prijsvoorstel.

Wat WayAway uniek maakt ten opzichte van andere vluchtaggregatieservices, is het WayAway Plus-lidmaatschapsplan. Naast het vinden van geweldige goedkope vluchten, helpt het lidmaatschap reizigers om veel extra geld terug te verdienen op al hun boekingen.

Het bevat:

 • Vluchten: tot 5%
 • Booking.com: tot 10%
 • KiwiTaxi: 10%
 • Tickets: 7%
 • Hostelworld: tot 6%
 • QEEQ: tot 5%
 • Rentalcars.com: 5%
 • GoCity: tot 3%
 • Kijk: tot 5%
 • Viator: 6%
 • AirHelp: 10%
 • GetYourGuide: 8%

WayAway Plus biedt haar leden ook vele andere geweldige aanbiedingen en voordelen. Hier zijn er een aantal.

 1. Gidsen en andere inhoud gemaakt door WayAway-ambassadeurs kunnen je helpen de meest interessante routes, bewezen restaurants, ongebruikelijke uitzichtpunten en meer te vinden. Het is alsof je in elke stad een vriend hebt.
 2. Snelle en 24/7 klantenondersteuning om u te helpen met al uw reisgerelateerde vragen, zoals het vinden van de beste huurdeals of het krijgen van de beste lokale aanbevelingen.
 3. Zoek moeiteloos naar reisaanbiedingen met de gebruiksvriendelijke mobiele app voor zowel Android- als iOS-apparaten.

WayAway Plus-lidmaatschap kost $ 49,99 per jaar. Maar beschouw het niet als een verloren investering. Het betaalt zichzelf terug in slechts één reis.

WayAway verkoopt geen tickets. U kunt dus niet rechtstreeks bij hen vluchten boeken. Verwarrend?! Maak je geen zorgen. Hier leest u hoe u WayAway gebruikt.

De Wayaway-app werkt voor iedereen met zoekmogelijkheden, zonder dat je een account hoeft aan te maken. Dus zodra uw account is aangemaakt of ingelogd, selecteert u vertrek- en bestemmingssteden, reisdata, serviceklasse en aantal passagiers.

Het verschil is voor Wayaway+ gebruikers omdat zij extra functies hebben zoals cashback, hidden gems, stadsgidsen, etc. voor je jaarabonnement.

En ook over huisvesting

Vink het vakje aan waarmee WayAway Booking.com kan openen en naar hotels in de stad van uw bestemming kan zoeken.

Zodra alle informatie is geselecteerd, drukt u op de knop Tickets zoeken.

Er verschijnen verschillende vluchtopties. Ticketinformatie zoals namen van luchtvaartmaatschappijen, ticketprijs, vluchttijd, vertrek- en aankomsttijden, tussenstops en bagagevrijdom wordt samen met elk zoekresultaat weergegeven. Als er een zandloperpictogram is, betekent dit dat de vlucht een lange verbinding heeft. Als het pictogram een ​​halve maan heeft, heeft de vlucht een nachtcomponent.

U kunt het vluchtnummer en gedetailleerde vluchtinformatie bekijken door op het ticket zelf te klikken of op de knop Ticket selecteren.

Er zijn filters die u kunnen helpen bij het kiezen van het aantal verbindingen, bagagelimieten, landingstijden, luchthavens en luchtvaartmaatschappijen. Deze kunnen worden gebruikt om de resultaten verder te personaliseren zodat de vlucht aansluit bij uw voorkeuren.

Nadat je een ticket hebt geselecteerd, druk je op de knop Ticket kopen. U wordt automatisch doorgestuurd naar de website van de verkoper. Van daaruit kunt u de betaling uitvoeren en uw ticket boeken. Onthoud dat WayAway alleen vertrouwde partners gebruikt, dus u hoeft zich nooit zorgen te maken of het systeem legitiem is.

Als de ticketprijs te hoog is, kunt u op het belpictogram op het ticket drukken of de knop Bekijk prijs in de linkerbovenhoek van de zoekresultaten gebruiken. Hierdoor wordt u op de hoogte gebracht wanneer er een prijswijziging is.

In een woord, ja! WayAway werd medio 2022 gelanceerd en is daarmee een van de nieuwste en meest dynamische vluchtaggregators online. In deze korte tijd is het platform echter een prominent reisserviceplatform geworden en heeft het het vertrouwen van duizenden reizigers gewonnen.

Als verantwoordelijke deelnemer in de groeiende digitale wereld hecht het platform veel belang aan zowel transparantie als privacy. Hiermee kunt u uw cookievoorkeuren rechtstreeks vanuit uw dashboard wijzigen en een gegevensrapport opvragen over alle verzamelde gegevens. Als je vindt dat WayAway geen geschikt platform is, is het zelfs mogelijk om je hele account te verwijderen.

Wayback verwerkt uw geld niet. Alle vluchten en reisproducten worden verzameld bij vertrouwde partners en u betaalt geld aan deze bureaus. Restituties worden echter rechtstreeks door WayAway verstrekt. Met een Plus-lidmaatschap kunt u al uw terugbetalingen bekijken en naadloos opnemen via uw Paypal.

Het is echt een van de meest innovatieve online reisserviceplatforms die vandaag beschikbaar zijn. Met een gegarandeerde cashback kun je tijdens het reizen geld besparen en verdienen.